×

Avertizare

JFolder: :files: Calea nu este un director. Cale: [ROOT]/images/galerie/mergand-la-gradinita-copiii-ucraineni-au-sansa-la-o-viata-normala2023
×

Notificare

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder:

Cum se poate solicita decontarea cheltuielilor pentru cazarea refugiaților

Cum se poate solicita decontarea cheltuielilor pentru cazarea refugiaților
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Primăria Galați a făcut publică procedura prin care persoanele fizice pot solicita decontarea cheltuielilor cu hrana și cazarea asigurate refugiaților din Ucraina. Solicitarea trebuie depusă la autorităţile administraţiei publice locale ale localităților pe raza cărora se află locuinţa în care sunt găzduite persoanele, în primele trei zile lucrătoare ale fiecărei luni, pentru luna precedentă. În cerere se precizează numărul persoanelor găzduite, numele şi prenumele acestora, localităţile din care acestea declară că provin şi intervalul de timp pentru care solicită decontarea cheltuielilor cu hrana şi cazarea. Solicitarea va fi însoțită de o declarație pe propria răspundere cu privire la realitatea informaţiilor cuprinse în cerere; actul de identitate al solicitantului (original şi copie); documente care atestă dreptul de folosinţă asupra locuinţei în care sunt găzduite persoanele (original şi copie); copii ale paşapoartelor cetăţenilor cazaţi, precum şi ale filelor cu viza/vizele de intrare în România. Modelul cererii, precum şi cel al declaraţiei pe propria răspundere se pot descărca de pe site-ul www.social.primariagalati.ro.

Citit 1023 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Februarie 2023 00:12

1 comentariu

 • postat de Mos Crăciun
  Miercuri, 01 Februarie 2023 08:54
  89.136.4.***
  Unde pot depune, persoanele fizice,cereri pentru decontarea cheltuielilor cu mâncarea și cazarea asigurată ROMÂNILOR?
  2
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.