Claudiu-Sorin Gavril a depus, din nou, jurământul ca prefect de Galați

Claudiu-Sorin Gavril a depus, din nou, jurământul ca prefect de Galați
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Senzație de ușor deja-vu, miercuri, la prânz în sala de ședințe a instituției, acolo unde Claudiu-Sorin Gavril a depus, din nou, jurământul în funcția de prefect al județului, după ce a mai făcut acest lucru în urmă cu aproximativ un an, tot cu susținere politică din partea PSD.

După ceremonia de învestire, secretarul de stat din Ministerul Afacerilor Interne, Aneta Matei, le-a transmis celor doi prefecți învestiți (alături de Claudiu Gavril a depus jurământul și un nou prefect al județului Bistrița-Năsăud) că așteaptă implicare din partea reprezentanților Guvernului în teritoriu în această perioadă de iarnă, cu numeroase provocări de gestionat.

În ceea ce îl privește, Claudiu-Sorin Gavril le-a comunicat conducătorilor de deconcentrate prezenți că ”suntem în plină iarnă, cu zăpadă, spre bucuria agricultorilor, dar atunci când condițiile meteo o vor impune, vom interveni ori de câte ori va fi nevoie”.

La rândul său, fostul prefect, Gabriel-Aurelian Panaitescu, le-a mulțumit foștilor colaboratori, mai ales că au fost necesare intervenții în situații de urgență chiar în urmă cu câteva zile. ”Nu a fost pentru prima oară când am lucrat împreună și cred că nu va fi nici ultima”, a completat fostul reprezentant al Guvernului în teritoriu.

Citit 2067 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Februarie 2023 09:05

1 comentariu

  • postat de Beresteni
    Joi, 02 Februarie 2023 13:37
    89.39.81.***
    Succes si spor la treaba ! Speram sa veniti cat mai repede si la Beresti sa vedeti cum se crapa pereti cetatenilor din centrul orasului datorita tirurilor , poate veti face demersuri la autoritatile locale si judetene sa faca drum de centura pe langa statia CFR Beresti Tunel pana la drumul judetean
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.