Până la finele lunii iunie, restricţii de circulaţie pe strada Ştefan cel Mare

Până la finele lunii iunie, restricţii de circulaţie pe strada Ştefan cel Mare
Evaluaţi acest articol
(8 voturi)

UPDATE:

Începând din 3 martie 2023, autobuzele care deservesc traseul 40 vor circula de la Metro spre Bariera Traian fără a mai pătrunde pe strada Ștefan cel Mare, reamintește societatea Transurb. După stația "Dumbrava Roșie", următoarea oprire a autobuzelor va fi la capăt de linie - "Bariera Traian". Așa cum ziarul nostru a anunțat deja, până pe 30 aprilie 2023, autobuzele de pe traseul 40 nu vor mai deservi stația "Spitalul nr. 3", amplasată pe bulevardul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Alexandru Măcelaru. Măsura se impune ca urmare a demarării lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Ștefan cel Mare.


Potrivit Primăriei Galaţi, în perioada 3 martie 2023 – 30 iunie 2023, vor fi instituite restricții de circulație pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între strada Traian și zona intersecției cu strada Arcașilor. Măsurile sunt necesare pentru buna desfășurare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de canalizare.

Restricţiile se vor aplica în două etape.

 

Astfel, în perioada 3 martie 2023 – 30 aprilie 2023, se închide total circulația autovehiculelor pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul de pe latura nordică a Spitalului de Boli Infecțioase.

“În ceea ce privește circulația mijloacelor de transport în comun, autobuzele care asigură traseul 40 (Bariera Traian – Metro), pe sensul de deplasare spre Bariera Traian nu vor mai deservi stația "Spitalul nr. 3" amplasată pe bulevardul George Coșbuc, pe tronsonul cuprins între strada Ștefan cel Mare și strada Alexandru Măcelaru”, precizează Primăria.

În perioada 1 mai 2023 – 30 iunie 2023, pe strada Ștefan cel Mare, tronsonul cuprins între colțul NV al  Spitalului de Boli Infecțioase și zona intersecției cu strada Arcașilor, se va circula pe jumătate de cale, pe câte o bandă pentru fiecare direcție de mers.

“Pe întreaga perioadă a lucrărilor, semnalizarea rutieră temporar instituită poate suporta modificări, în funcție de evoluția lucrărilor. Pentru desfășurarea  fluentă a traficului rutier rugăm conducătorii auto și pietonii să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor.  Atragem atenția că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare. Le mulțumim pentru înțelegere riveranilor și tuturor participanților la trafic” transmite administraţia locală.

 

Citit 3466 ori Ultima modificare Sâmbătă, 04 Martie 2023 10:22

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.