Consiliul Județean ajută sinistrații din Turcia

Consiliul Județean ajută sinistrații din Turcia
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Marți, 28 februarie, Consiliul Județean (CJ) Galați a alocat suma de 500.000 de lei către Crucea Roșie, în vederea organizării campaniei  umanitare „Din suflet pentru un suflet”, pentru ajutorarea populației din Turcia afectată de cutremurele recente.

“Este o mână de ajutor pe care o întindem din suflet celor grav afectați de puternicele cutremure de la începutul lunii februarie. <Semiluna Roșie> a făcut un apel internațional pentru ajutorarea celor sinistrați, iar noi, Consiliul Județean, prin intermediul <Societății Naționale de Cruce Roșie>, am decis să alocăm jumătate de milion de lei pentru achiziționarea materialelor de strictă necesitate, de la aparate electrice de încălzit și generatoare la pături și paturi pliante”, a declarat Costel Fotea, președintele CJ.
 
Materialele vor fi achiziționate și transportate la sinistrații din zonele afectate de calamități de către "Societatea  Naţională de Cruce Roşie".
Citit 1078 ori Ultima modificare Miercuri, 01 Martie 2023 09:42

2 comentarii

 • postat de Mihnea
  Marți, 28 Februarie 2023 22:17
  5.13.172.***
  Macar pentru o zi, O RAZA DE SOARE, pentra un amarat de camin pentru batrani. Dar NU SE POATE.
  0
  8
  Raportează
 • postat de Ichim
  Marți, 28 Februarie 2023 20:55
  95.76.59.***
  Mai bine dona catre primaria Galati sa renoveze sau darame ruinele unor cladiri ce ne cad in cap la propriu pe mai toate strazile din municipiu!
  Un "Domn", profesor de istorie, la pauza protocolara, a facut o observatie foarte fina la un eveniment cultural organizat in zona ".. din cate se pare ne este tare dor de 'birul" dat atatia ani la turci! Turcii au aur si bani cat sa construiasca tara singuri din piatra bruta. Dar se pare ca acei copii luati cu japca din tarile cucerite pe timpul imperiului otoman si-au pus amprenta si pe societatea lor, ajungandu-i blestemele!".
  Sau poate domnul era trecut si pe la alte evenimente!!!
  0
  10
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.