Angajări suspendate la Primăria Galaţi... dar şi un nou concurs de recrutare
Foto: Anca Melinte

Angajări suspendate la Primăria Galaţi... dar şi un nou concurs de recrutare
Evaluaţi acest articol
(13 voturi)

Primăria Galaţi a anunţat suspendarea concursurilor de recrutare pentru ocuparea a patru posturi de execuţie vacante. Decizia a fost luată în conformitate cu prevederile Ordonanţei de Urgenţă a Guvernului nr. 34 din 15 mai 2023.

Acest act normativ, odată intrat în vigoare, a suspendat ocuparea prin concurs sau examen a posturilor vacante sau temporar vacante, cu excepția posturilor unice din instituțiile și autoritățile publice inclusiv locale.

Suspendarea anunţată de Primărie vizează patru concursuri de recrutare aflate în derulare sau a căror organizare abia a fost anunţată de Primărie. Este vorba despre posturile de: inspector, clasa I, grad profesional debutant la Serviciul Urmărire și Executare Silită, Amenzi; auditor, clasa I, grad profesional superior la Biroul Audit Intern; consilier, clasa I, grad profesional asistent – Serviciul Închirieri Terenuri; inspector, clasa I, grad profesional principal la Compartimentul Administrare Domeniu Public și Privat. Pentru toate aceste posturi probele scrise erau programate în lunile mai – iunie.

La o zi după anunțul suspendării concursurilor, Primăria a lansat pe portalul propriu un nou concurs de recrutare. Numai că, de această dată, este vorba despre un post de conducere - ocuparea pe durată nedeterminată a funcţiei publice de șef serviciu, grad II – Serviciul Autorizare Construire.

Pentru această funcție se cer studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă în inginerie civilă, experienţă de cel puţin cinci ani în specialitatea studiilor şi studii universitare de master absolvite în domeniul administrației publice, management sau în inginerie civilă. Proba scrisă ar urma să aibă loc pe 28 iunie, fiind urmată de interviu. Candidaţii se pot înscrie până pe 6 iunie 2023.

Cel mai probabil, acesta este un post unic, pentru care Primăria poate organiza concurs de recrutare.

 

Citit 5097 ori Ultima modificare Duminică, 21 Mai 2023 11:19

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.