Duminică, Schela îşi alege primarul

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Astăzi este ultima zi în care cei 6 aspiranţi la fotoliul de primar al comunei Schela îi mai pot convinge pe localnici că merită să fie aleşi în fruntea comunei. Sâmbătă, la ora 7, se încheie oficial campania electorală, iar duminică, pe 26 septembrie, cei 2.865 de alegători sunt aşteptaţi la cele trei secţii de votare – două în satul Schela şi una la Negrea - pentru a decide cine le va fi primar pentru următorii doi ani care au mai rămas din acest mandat.

Guvernul a stabilit această dată pentru alegeri deoarece primarul Iacov Bărceanu a fost condamnat la 4 ani şi 6 luni de închisoare pentru înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave.

Biroul Electoral le-a adus deja la cunoştinţă cetăţenilor că votul multiplu sau oferirea ori primirea de bunuri sau foloase în schimbul votului se pedepseşte penal.

Dacă niciunul dintre candidaţi nu va întruni jumătate plus unu din numărul voturilor valabil exprimate, peste două săptămâni va fi organizat un al doilea tur de scrutin, între primii doi candidaţi.

Citit 1183 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.