Cine calculează preţul pe kilometru la Transurb

Cine calculează preţul pe kilometru la Transurb
Evaluaţi acest articol
(9 voturi)

Pentru serviciul de audit tehnico-economic, în vederea calculării prețului unitar pe kilometru pentru fiecare mod de transport (tramvai, troleibuz și autobuz) la Transurb SA, Primăria Galaţi a lansat o achiziţie publică şi aşteaptă ofertele până pe 8 iunie 2023. Valoarea estimată a contractului este de 75.000 de lei fără TVA, iar criteriul de atribuire este „preţul cel mai scăzut”. Precizăm că, din 2016 încoace, firma PricewaterhouseCoopers Audit prestează constant servicii de audit tehnico-economic la Transurb, contractată de Primărie. Un calcul corect al preţului pe kilometru este foarte important pentru că, pe baza acestuia, SC Transurb beneficiază de decontări de la bugetul local pentru serviciile prestate.

Citit 1620 ori Ultima modificare Marți, 30 Mai 2023 09:13

2 comentarii

  • postat de Audit
    Marți, 30 Mai 2023 22:53
    89.39.81.***
    Vorba prof Ursu de la orele de matematica: "asta este o problema pentru clasa a 7-a buna".
    Cred că de fapt tariful cuprinde "parandaratul" necesar menținerii unei scheme de personal supradimensionate și ineficiente.
    Va dau eu rezolvarea simpla a problemei și dați o bere când ne vedem ?
    Exista c
    0
    0
  • postat de Fuya
    Marți, 30 Mai 2023 15:55
    89.39.81.***
    Detest licitatiile astea anuntate cu " pretul cel mai scazut ". Nimeni nu va citi sa afle cat se ofera de fapt, iar anuntul e facut doar ca sa aibe acoperire legala si sa castige statusul de anuntat in ziar/public. Dezgustator de urata manevra, dar ma rog, poate ca se anunta valoarea fondului dispon
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.