Intervenții și asfaltări pe drumurile județene

Intervenții și asfaltări pe drumurile județene
Evaluaţi acest articol
(4 voturi)

Conform președintelui Consiliului Județean (CJ) Galați, Costel Fotea, în această perioadă s-a turnat primul strat de asfalt pe drumul județean de la Hanu Conachi (DJ 204N), după ce a fost reabilitată infrastructura drumului. De asemenea, se lucrează și în localitatea Lunca (comuna Jorăști), intervențiile vizând consolidarea fundației, urmând să fie turnate două straturi de asfalt. Lucrări au fost făcute și între Corni și Vârlezi (DJ 251G), iar acolo s-a scos piatra cubică și s-a turnat asfalt, îmbunătățind condițiile de trafic.

”Refacem și marcajele rutiere, iar unde este nevoie înlocuim sau montăm indicatoare rutiere noi. Luna aceasta, au fost refăcute marcajele între Foltești – Târgu Bujor și Berești, iar în acest moment se lucrează între Smârdan și Tecuci (DJ 251). Deja refacerea marcajelor a ajuns la Pechea, vom continua până la Tecuci, iar, la final, vom reface, unde este nevoie, trecerile de pietoni de la un capăt la altul”, a adăugat președintele CJ.

Potrivit aceleiași surse, alte intervenții au în vedere rezolvarea problemei vegetației în creștere de pe marginea drumurilor județene DJ 255 Fârțănești - Cuca - Pechea, DJ 242A Cruceanu - Berești - Slivna - Gănești, DJ 242D Rogojeni - Suceveni - Băneasa, DJ 242E Roșcani - Oancea, DJ 242B Balintești - Pleșa și DJ 242C Lungești - Pleșa.

Citit 1488 ori Ultima modificare Marți, 11 Iulie 2023 04:41

1 comentariu

  • postat de MISU
    Joi, 29 Iunie 2023 07:10
    86.124.202.***
    PE CÎND O PETICIRE MĂCAR A DRUMULUI DIN PĂDUREA GÎRBOAVELE??? Acolo nu are bani primăria sau consiliul judetean??? Rupem mașinile ,nu sunt super mașini ca a celor din staful Gălătean ,cu suspensii schimbate(moacă) atunci cînd se adună EI la sindrofii de partid ,nu dau în gropi decît la plecarea lor
    0
    0

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.