Şi reciproca e valabilă!?

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Liderul PNŢCD Galaţi renunţă la serviciile preşedintelui Băsescu *

În replică la decizia preşedintelui României, Traian Băsescu, de a renunţa la serviciile Poliţiei Române, preşedintele Organizaţiei Judeţene PNŢCD Galaţi, Marian Popa, a anunţat, ieri, că „voi renunţa la serviciile domnului preşedinte Traian Băsescu”.

Întrebat despre ce servicii este vorba, liderul ţărănist a spus că ”adică nu îl mai recunosc ca preşedinte de ţară”. Totodată, liderul ţărăniştilor gălăţeni a spus că ar fi vrut să facă un miting de susţinere a cauzei poliţiştilor, dar că „mi-a fost frică de ce se va întâmpla, să nu păţesc ca poliţiştii care au protestat, să mă ia jandarmii şi să mă ducă în arest.

Trăim într-un stat poliţienesc şi oamenilor le-a intrat frica în oase, asta e!”. Totuşi, Marian Popa a spus că ţărăniştii pe care îi reprezintă nu îi pot ajuta pe poliţiştii amendaţi cu un miliarde de lei vechi pentru protestul de pe 24 septembrie, pentru că „partid mai sărac decât PNŢCD nu există în România”.

În compensaţie, liderul PNŢCD Galaţi le-a sugerat poliţiştilor o soluţie pentru a strânge bani ca să achite amenda: „Să înfiinţeze un cont în bancă unde să strângă donaţii, pentru că sigur vor dona oamenii…

Poliţiştii îşi fac treaba aşa cum trebuie, iar cazurile de corupţie de la ei, ca peste tot, s-au ivit din cauză că nu sunt plătiţi aşa cum ar trebui”, a mai declarat Marian Popa.

Citit 3192 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.