Dormiţi liniştiţi, aleşii fac la fel!

Dormiţi liniştiţi, aleşii fac la fel!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Zece dintre consilierii locali au absentat „motivat” * Din această cauză, unele hotărâri ale CL nu au mai fost adoptate *

Pentru gălăţenii care au participat, prin vot, la alegerile locale din 2008 şi care sunt curioşi să afle cu ce se mai ocupă cei în care s-a investit încredere, vă transmitem că totul este sub control: în Consiliul Local, aleşii îşi văd de treaba lor.

Care nu întotdeauna coincide cu treaba dumneavoastră sau cu cea a oraşului, dar, ce să-i faci?, viaţa este plină de ghinioane şi nu trebuie să vă supăraţi pentru atâta lucru. De pildă, nu trebuie să vă necăjiţi pentru faptul că din totalul de 27 de consilieri locali, câţi au fost aleşi – de dumneavoastră – să vă reprezinte, joi au participat la şedinţa extraordinară a CL numai 17.

Nu trebuie să vă supăraţi că din această cauză chiar nu au putut fi votate câteva proiecte de hotărâre, întrucât nu se întrunea cvorumul de două treimi, necesar prin lege pentru adoptarea anumitor decizii – cele care ţin de patrimoniul Galaţiului.

De pildă, nu s-a mai votat ca 26 de apartamente ale blocului A 4 să fie trecute în administrarea Inspectoratului de Jandarmi Judeţean, adică s-a mai întârziat un pic repartizarea caselor pentru 26 de jandarmi, dar din nou, nimeni nu trebuie să se supere pentru atâta lucru!, au aşteptat, ei, jandarmii, casele astea ani de zile, timp în care blocul A 4 a stat nefinalizat, aşa că încă o întârziere nu mai contează!

Au mai fost şi alte hotărâri scoase de pe ordinea de zi încă de dimineaţă, când cei care urmau să absenteze, după amiază, de la şedinţă, au trimis vorbă că nu vor veni! Aşa că de pe ordinea de zi s-au scos un proiect privind transferul unui punct termic al Liceului Gh. Asachi, dar şi un alt proiect privind concesiunea unui teren de pe strada Odobeşti.

Apoi, dragi alegători, trebuie să staţi calmi şi să nu vă enervaţi nici că şedinţa Consiliului Local Galaţi, programată să înceapă la 15.00, a început cu o întârziere de 20 de minute, timp în care, evident, cei prezenţi au tot aşteptat să mai vină la şedinţă din colegii lor!

Nu, nu trebuie să vă enervaţi sau să consideraţi că prin aceste situaţii, cei absenţi au dat dovadă de lipsă de respect faţă de ceilalţi consilieri locali, sau, şi mai rău!, faţă de dumneavoastră, cetăţenii, în general – aşa cum a atras atenţia, la începutul şedinţei, consilierul local Roman Apostol Picu.

Dacă însă aceste rânduri v-au făcut să vă supăraţi pe consilierii locali, ne-am gândit să vă mai îmbunăm, prezentându-vă numele aleşilor care au absentat – vezi bine, motivat!, aşa cum s-a şi precizat de către secretarul Grigore Matei: de la PSD – Daniela Artimof, Aurelian Constantin, Nicolae Rainea, de la PNL – Mihai Bucatanschi, Teodor Iulian Gheorghe, Marius Stan, de la PC – Răzvan Avram, Gheorghe Bugeag, Florinel Gasparotti şi de la PDL – Radu Gheorghe.

Citit 753 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.