Se modernizează şi Școala Gimnazială Nr. 10 din Țiglina III

Se modernizează şi Școala Gimnazială Nr. 10 din Țiglina III
Evaluaţi acest articol
(11 voturi)

Primăria municipiului Galați informează că a fost semnat contractul de lucrări pentru modernizarea Școlii Gimnaziale Nr. 10, din cartierul Țiglina III. Este vorba despre un proiect în valoare de 8.134.256,08 lei fără TVA, 90 la sută din lucrările eligibile fiind finanțate prin Administrația Fondului pentru Mediu, în cadrul Programului privind creșterea eficienței energetice și gestionarea inteligentă a energiei în clădirile publice cu destinație de unități de învățământ.

Oferta declarată câștigătoare în urma licitației publice este cea depusă de asocierea Dreams Riviera SRL - Tancrad SRL, iar termenul de execuție este de 12 luni.

Prin proiect sunt prevăzute în principal următoarele lucrări: consolidarea elementelor șarpantei existente și ignifugarea lemnului; realizarea unui acoperiș tip șarpantă cu învelitoare din țiglă metalică; refacerea trotuarelor; refacerea tencuielilor exterioare și a instalațiilor sanitare; termoizolarea pereților exteriori; schimbarea tâmplăriei; termoizolarea planșeului peste ultimul nivel; izolarea termică a planșeului peste sol; instalarea de pompe de căldură; modernizarea instalațiilor electrice; înlocuirea corpurilor de iluminat cu unele tip led, pentru reducerea consumului de energie electrică; înlocuirea distribuției instalației de încălzire centrală și apă caldă menajeră cu conducte noi etc.

Clădirea școlii are o vechime de peste 50 de ani, o suprafață desfășurată de 3.462 de metri pătrați și un regim de înălțime subsol, parter și două etaje.

Citit 1327 ori Ultima modificare Vineri, 18 August 2023 08:41

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.