Deputatul Boldea vrea preţul corect pentru fostul hotel al partidului

Deputatul Boldea vrea preţul corect pentru fostul hotel al partidului
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Deputatul PDL Mihail Boldea a solicitat ieri oficial ministrului Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, anularea licitaţiei pentru vânzarea Hotelului Faleza. Parlamentarul gălăţean ne-a declarat că doreşte ca imobilul să fie reevaluat, iar preţul de pornire a licitaţiei să fie unul real.

„În această perioadă de criză, statul are nevoie de bani, nu-şi permite să vândă la preţuri de nimic. Un preţ de 2 euro pe metrul pătrat de teren în condiţiile în care valoarea lui reală este de 400.000 de euro nu poate fi real. Este o bătaie de joc.

Am aflat că Primăria Galaţi vrea să participe la licitaţie. La licitaţie poate participa cine doreşte, dar să ofere preţul corect. Preţul minim de la care ar trebui să pornească licitaţia cu strigare este, în opinia mea, de 4 milioane de euro”.

„Imaginaţi-vă că numai reabilitarea cantinei Liceului nr. 3 a costat un milion de euro. Cum să vindem un hotel cu 1,16 milioane de euro?”, ne-a declarat Mihail Boldea. Rămâne de văzut dacă solicitarea sa oficială va opri licitaţia.

Citit 1417 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.