Lucrări la pavilioanele unității medicale de la Gănești

Lucrări la pavilioanele unității medicale de la Gănești
Evaluaţi acest articol
(5 voturi)

Vechile pavilioane de la Unitatea Medico-Socială (UMS) Gănești au intrat în lucrări de modernizare și reabilitare. Valoarea investiției este de 10 milioane de lei, finanțarea fiind asigurată din fonduri europene, informează Consiliul Județean Galați.

"Este o nouă investiție pe care o facem pentru bolnavii cu boli psihice grave internați la UMS Gănești. Din păcate, mulți au fost abandonați acolo, astfel că angajații de la UMS Gănești sunt singura lor familie. Pentru acești bolnavi, pentru a le oferi o viață cât mai bună, am construit și dat în folosință deja o clădire modernă, dotată cu tot ceea ce este nevoie. La fel vor arăta și vechile pavilioane, pe care le modernizăm acum cu fonduri europene obținute prin PNRR. În acest moment, se lucrează la Pavilionul Central, urmând să fie modernizate și Pavilioanele I și II", a declarat președintele CJ Galați, Costel Fotea.

Acesta a precizat că, pe lângă amplele lucrări de consolidare și reabilitare termică, vor fi înlocuite și instalațiile degradate, se vor monta dispozitive noi de climatizare și iluminat, precum și sisteme de producere a energiei verzi.

Lucrările de modernizare la vechile pavilioane vin după ce, în 2020, la Gănești a fost construit și dat în folosință un nou spital, cu toate dotările necesare.

Citit 1177 ori Ultima modificare Joi, 08 Februarie 2024 11:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.