Asfaltări electorale „din fonduri proprii”

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Candidaţii care s-au înfruntat în lupta pentru Parlament au făcut tot ce-au putut pentru a câştiga. Iar în campania din toamnă, la mare putere nu au mai stat nici sacoşa, nici kilul de mălai – produse care, însă, au mers destul de bine în judeţ; în mediul urban, cea mai bună campanie a fost făcută cu asfaltul! 

Au fost candidaţi care s-au apucat, pur şi simplu, să asfalteze străzi şi trotuare, aşa, ca să convingă oamenii cât de bine se vor descurca, pe viitor, în Parlament... Din păcate însă, nu am reuşit să luăm legătura cu deputatul PSD Florin Pâslaru, despre care se vorbeşte că a asfaltat străzi întregi (mă rog, alei dintre blocuri). 

„Autodenunţ” 

Deputatul PC Bogdan Ciucă a recunoscut singur, chiar fără a fi întrebat, că a asfaltat cu spor în campania electorală. Plin de responsabilitate faţă de gălăţenii care l-au votat, deputatul a promis că, imediat ce se încălzeşte, va finaliza lucrările promise în campanie şi pe care nu a mai putut să le continue, din cauza frigului.

Potrivit lui Ciucă, lucrările de asfaltare au fost realizate „din fonduri proprii” şi, deşi nu a precizat o sumă, deputatul spune că „este mai ieftin şi mai simplu decât îmi închipuiam”. Ciucă a reparat, în campania electorală, aleile blocurilor E 1, E 2 din Ţiglina II, altele din Ţiglina III şi IV şi a asfaltat şi o alee aferentă blocului de pe Viaduct. Ca un bun gospodar, nimerit să îşi petreacă următorii patru ani implicându-se în procesul legislativ al ţării (?!), nu a neglijat nici parcurile: a împrejmuit două din Ţiglina III şi, respectiv, în spate la Isharo şi urmează să se ocupe şi de un alt parc de pe bulevardul Dunărea. 

Aşadar, electori din toate colegiile, uniţi-vă: precedentul a fost creat. Cereţi parlamentarilor dumneavoastră să vă asfalteze străzile şi să vă repare trotuarele, pe banii lor, desigur.

Citit 2351 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.