Planuri preelectorale - Victor Paul Dobre, ministru de Interne

Planuri preelectorale - Victor Paul Dobre, ministru de Interne
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* Candidaturile de la Galaţi nu se vor schimba nici dacă se suprapun alegerile, asigură Crin Antonescu

Prezent, săptămâna trecută, la Galaţi, preşedintele PNL Crin Antonescu a declarat că, dacă în urma victoriei USL de anul viitor, Ministerul Administraţiei şi Internelor va reveni PNL-ului (după împărţirea portofoliilor între partenerii din USL), atunci şeful acestui minister va fi cu siguranţă liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre.

„În 2010, PNL a anunţat oficial un guvern din umbră, în care Victor Paul Dobre era nominalizat ministru al Administraţiei şi Internelor. Nu s-a schimbat opţiunea noastră. Dacă, la împărţirea portofoliilor în USL, MAI va reveni PNL, titularul va fi domnul Dobre. Îl susţinem pentru că Dobre este unul din oamenii de partid cu cele mai vechi state, a confirmat în administraţia publică locală şi centrală. A fost un prefect bun, corect, eficient, iar în timpul Guvernului Tăriceanu s-a achitat fără reproşuri de misiunea avută şi au fost momente dificile. Îmbină foarte bine o gândire bazată pe liberalism cu considerente pragmatice şi nu face exces de partizanat atunci când are o funcţie publică în executiv”, a declarat Crin Antonescu.

În contextul suprapunerii alegerilor de anul viitor, localele cu parlamentarele, liderul PNL spune că persoanele desemnate deja să candideze la alegerile locale nu vor fi schimbate, cel puţin nu la Galaţi! „Dacă vor fi alegeri comasate - ceea ce nu este normal, dar asta e! - la Galaţi nu se vor schimba numele candidaţilor şi nici soarta candidaturilor, căci atât Marius Stan cât şi Bacalbaşa sunt câştigători siguri la Primărie şi CJ, nu se pune problema ca ei să aibă vreo oscilaţie către alte posturi, în Parlament”, a spus Crin Antonescu, precizând că în alte localităţi din ţară există posibilitatea unor schimbări „însă, dacă se va întâmpla asta, va fi strict opţiunea persoanelor respective. Până la urmă, candidaturile au fost stabilite pe partide şi nu nominal”.

Citit 1264 ori Ultima modificare Joi, 01 Decembrie 2011 09:11

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.