Se caută inspector pentru achiziţii publice la Grădina Botanică

Se caută inspector pentru achiziţii publice la Grădina Botanică
Camelia Burluc
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi scoate la concurs un post de inspector în cadrul compartimentului tehnic, inspector care va avea şi atribuţii pe achiziţii publice. Plecând de la o sesizare telefonică, prin care ni se reclama faptul că postul va fi ocupat de „cineva anume”, motiv pentru care Complexul nu va anunţa scoaterea la concurs a postului, am luat legătura cu directoarea Complexului Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, Camelia Burluc.

„Conform regulamentului Consiliului Judeţean Galaţi, anunţarea scoaterii la concurs a postului este opţională. Dar nu este nicio problemă, nu avem nimic de ascuns. Concursul se va organiza anul viitor dacă nu mă înşel şi este un post unic, ce nu mai era ocupat de peste un an de zile”, a declarat directoarea. Potrivit acesteia, „am solicitat Consiliului Judeţean Galaţi angajarea pentru două posturi unice, vacante, unul de jurist şi unul de inspector la compartimentul tehnic. Ni s-a aprobat doar al doilea post, deşi ne este greu să ne descurcăm fără jurist. Sigur, cei de la Consiliul Judeţean ne ajută, dar cât putem munci aşa? Până la urmă, în probleme juridice sau de achiziţii nu ai voie să greşeşti”, mai spune Camelia Burluc.

 

Directoarea a mai dezvăluit că a rămas fără jurist sau inspector la achiziţii pentru că cei care au lucrat la Complex pe aceste funcţii au plecat la alţi angajatori, unde erau mai bine plătiţi. „Un inspector de achiziţii, cu vechime maximă, are la noi un salariu de 1.400 de lei. Eu însămi am un salariu de 2.000 de lei. Salariile nu sunt foarte mari”, a mai declarat Camelia Burluc.

Citit 1474 ori Ultima modificare Miercuri, 30 Noiembrie 2011 23:38

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.