Rugăminte de suflet de la Marian Oprişan - 200.000 de lei ajutor pentru judeţul Vrancea

Rugăminte de suflet de la Marian Oprişan - 200.000 de lei ajutor pentru judeţul Vrancea
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au aprobat ieri alocarea sumei de 200 mii de lei, din fondul de rezervă al bugetului local, pentru ajutorarea judeţului Vrancea, grav afectat de căderile de zăpadă şi de viscol. Printr-o adresă, Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţului Vrancea, Marian Oprişan a adresat „o rugăminte de suflet” administraţiei locale.

„Vrancea este astăzi într-o situaţie excepţională, cauzată de fenomene meteo extreme. Am adresat Guvernului României solicitări multiple, am fundamentat şi o hotărâre de guvern, însă executivul a ignorat complet demersurile noastre de aceea vă adresăm rugămintea de a sprijini autoritatea judeţeană în vederea suplimentării logisticii şi a forţei umane necesare revenirii la normalitate a vieţii cetăţenilor din judeţul Vrancea”, se arată în adresa CJ.

Deşi hotărârea a stârnit comentarii, unii aleşi considerând că de bani ar fi avut mai degrabă nevoie comunele gălăţene afectate de aceleaşi fenomene meteo, ea a fost aprobată cu un singur vot împotrivă, al lui Nicolae Rainea. Precizăm că fondul de rezervă al bugetului oraşului este de 10.000.000 de lei.

Citit 1242 ori Ultima modificare Joi, 23 Februarie 2012 22:56

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.