Sesizare la Hanu Conachi: săteni îngrijoraţi că vor fi inundaţi

Sesizare la Hanu Conachi: săteni îngrijoraţi că vor fi inundaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

* După o dublă sesizare, primim garanţia edilului că oamenii nu vor fi inundaţi

Pentru a doua oară în decurs de câteva zile, un cititor al cotidianului Viaţa Liberă din satul Hanu Conachi ne-a sesizat, telefonic, îngrijorat: „Cei de la depozitul de îngrăşăminte Linzer au depozitat toată zăpada strânsă de pe terenul lor, în şanţurile satului şi dacă tot aşa de cald va fi, se va topi foarte repede apa şi ar putea să intre apa în curţile oamenilor”. Contactat telefonic, Ionel Toader, primarul comunei Fundeni a promis ieri că se va interesa la faţa locului, spunând că nu ştia până acum de acest caz. Asta, în ciuda faptului că un reporter Viaţa Liberă a luat legătura în urmă cu două zile cu viceprimarul comunei, pe acelaşi subiect!    

„Nu este adevărat! Eu am verificat acolo şi nu e nici un pericol de inundaţie. Cei de la Linzer, care e companie austriacă, are toate avizele la zi, au strâns zăpada şi au depozitat-o în şanţul din faţa terenului, nu în şanţurile din faţa altor gospodării. Aşa că zăpada se va topi şi se va scurge aşa cum se întâmplă în tot satul”, a răspuns, tot ieri, destul de deranjat că săteanul a reclamat situaţia la ziar, viceprimarul comunei Fundeni, Sorin Poteră: „nu înţeleg de ce nu ne-a spus problema la Primărie şi a sunat la ziar”. Răspunsul la nedumerirea viceprimarului este chiar articolul acesta.

 

Citit 1861 ori Ultima modificare Vineri, 24 Februarie 2012 18:48

3 comentarii

 • postat de Constantinescu
  Luni, 27 Februarie 2012 09:24
  Primarul comunei Fundeni este Lupu Manuel. Spre stiinta d-nei Maria Mandita de la Viata Libera.
  0
  0
  Raportează
 • postat de brateanu
  Duminică, 26 Februarie 2012 09:05
  Despre furturile din curti si chiar din locuinte primarul are ceva de spus?Cei ce reclama la politie mai iau si bataie de la hoti si nu am auzit ca politia sa rezolve vreun caz.
  0
  0
  Raportează
 • postat de fanel
  Sâmbătă, 25 Februarie 2012 12:33
  Am citit si eu ziarul de astazi (Viata Libera) in varianta "pe hartie" si am gasit foarte interesant un mic articol de pe pagina 2 intitulat "Prognoza ANM pentru urmatoarele zile: NU EXISTA RISCURI DE INUNDATII". Din pacate nu am gasit articolul si in varianta online.
  Parerea mea: dragi reporteri, lasati prostiile si ocupati-va de adevaratele probleme ale galatenilor si nu de intrigi fara rost. Va contraziceti singuri chiar in aceeasi editie a ziarului: acum zice nu stiu ce tanti de la tara ca ne inundam, acum zice ANM-ul ca nu ne inundam. PENIBIL.
  Indicat ar fi sa va informati inainte de a publica aberatii.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.