Viceprimarul Ciumacenco şi ultima redută a etnobotanicelor

Viceprimarul Ciumacenco şi ultima redută a etnobotanicelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rezultatele luptei purtate împotriva substanţelor etnobotanice au fost prezentate ieri de către viceprimarul Nicuşor Ciumacenco în faţa ultimului „magazin de vise” din Galaţi.

În Ţiglina I, la „Ultimul Leu”, viceprimarul a anunţat că dacă în urmă cu un an existau 28 de magazine care comercializau etnobotanice „în prezent, oficial, mai există unul singur”. În toată această perioadă, lucrătorii Poliţiei Locale Galaţi au dat amenzi de peste o sută de mii de lei şi au confiscat 650 de pliculeţe cu astfel de substanţe halucinogene, în valoare de 13.000 de lei.

Nicuşor Ciumacenco a admis totuşi că etnobotanicele mai sunt comercializate către tinerii doritori şi pe alte căi. „În continuare, colegii de la Poliţia Locală fac razii cu agenţi sub acoperire pentru a verifica informaţiile din piaţă, cum că mai sunt câteva locaţii în municipiul Galaţi, sub alte denumiri: sexy shop sau ţigareta electronică. Sunt convins că în cel mai scurt timp şi ultimul magazin (n.r – cel de la „Ultimul Leu”) va fi închis şi apoi vom putea vorbi despre o stopare a acestui flagel, care timp de mai multe luni a produs adevărate ravagii printre tinerii gălăţeni”, a concluzionat viceprimarul Galaţiului.

Citit 2485 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2012 18:08

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.