Viceprimarul Ciumacenco şi ultima redută a etnobotanicelor

Viceprimarul Ciumacenco şi ultima redută a etnobotanicelor
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Rezultatele luptei purtate împotriva substanţelor etnobotanice au fost prezentate ieri de către viceprimarul Nicuşor Ciumacenco în faţa ultimului „magazin de vise” din Galaţi.

În Ţiglina I, la „Ultimul Leu”, viceprimarul a anunţat că dacă în urmă cu un an existau 28 de magazine care comercializau etnobotanice „în prezent, oficial, mai există unul singur”. În toată această perioadă, lucrătorii Poliţiei Locale Galaţi au dat amenzi de peste o sută de mii de lei şi au confiscat 650 de pliculeţe cu astfel de substanţe halucinogene, în valoare de 13.000 de lei.

Nicuşor Ciumacenco a admis totuşi că etnobotanicele mai sunt comercializate către tinerii doritori şi pe alte căi. „În continuare, colegii de la Poliţia Locală fac razii cu agenţi sub acoperire pentru a verifica informaţiile din piaţă, cum că mai sunt câteva locaţii în municipiul Galaţi, sub alte denumiri: sexy shop sau ţigareta electronică. Sunt convins că în cel mai scurt timp şi ultimul magazin (n.r – cel de la „Ultimul Leu”) va fi închis şi apoi vom putea vorbi despre o stopare a acestui flagel, care timp de mai multe luni a produs adevărate ravagii printre tinerii gălăţeni”, a concluzionat viceprimarul Galaţiului.

Citit 2375 ori Ultima modificare Joi, 01 Martie 2012 18:08

28 comentarii

 • postat de nefumatorul
  Duminică, 04 Martie 2012 11:39
  Ar fi trebuit sa lasi mai Ciumi in continuare etonobanicele..sa te voteze si pe tine lumea,,,,fuma ceva si te vedea primarul perfect...si chiar si asa erau mari dubii...doar asa sa fi avut si tu sanse sa pari capabil sa realizezi ceva in orasul asta...ca in rest e vai de el...vai de tine...vai de noi..
  0
  0
  Raportează
 • postat de gigi
  Sâmbătă, 03 Martie 2012 09:42
  Verficati si magazinul Tigara electronica de la A2 ,Tiglina 1,unde de asemenea se vind etnobotanice.Chiar lipit de scara blocului este acest magazinas.
  0
  0
  Raportează
 • postat de alecsandra
  Vineri, 02 Martie 2012 18:24
  au fost foarte multi care au avut de suferit din cauza acesttor etnobotanice ..e cam tarziu sa se laude cu acest lucru
  0
  0
  Raportează
 • postat de madalin
  Vineri, 02 Martie 2012 18:01
  mdaa..tipic lui. stie doar sa vorbeasca si sa se laude ..cam tarziu totusi sa se laude cu acest lucru avand in vedere ca spitalele au gazduit destui pacienti din cauza acestor etnobotanice
  0
  0
  Raportează
 • postat de Dan
  Vineri, 02 Martie 2012 16:21
  Se apropie alegerile si readuce in discutie acest subiect. E vechi si nefinalizat. Pacat
  0
  0
  Raportează
 • postat de Mioara
  Vineri, 02 Martie 2012 16:19
  Nu inteleg de ce dureaza atat de mult inchiderea acestor magazine. Si nici nu cred ca se va reusi atata timp cat nu vor exista dispozitii clare si dure. Pacat de tinerii care isi irosesc viata si banii parintilor, rudelor...
  0
  0
  Raportează
 • postat de alfar
  Vineri, 02 Martie 2012 16:11
  prima impresie a aparitiilor d-lui ciumacenco in presa locala si tv local este a unui haiduc, seriful din vestul salbatic, omul care se lupta pina la ultima suflare in scopuri nobile, un altruit si om de bine ce vrea rezolvarea problemelor in ciuda tuturor greutatilor. dar gindesc: d-l ciumanco are o functie grea in comunitatea orasului care se obtine cu mare greutate si implica putere si forta. reprezinta partidul care dupa 1989 conduce. indiferent ca istoria spune atlfel, psd, urmas fsn via pcr conduce romania prin mijloace de ei stiute . celelalte partide fac parte din sceneta tragico-comica a istoriei actuale. si revin la d-l viceprimar, puterea pe care o are e mare dar nu se vad rezultate. in prima impresie spui ca e don quijote pentru care galatiul este dulcineea dar realizezi ca e doar un sancho panza. asta doar pentru ca tot timpul apare la tv local, presa si NU REZOLVA NIMIC doar are solutii care nimeni nu stie de ce nu le aplica.
  0
  0
  Raportează
 • postat de xxx
  Vineri, 02 Martie 2012 15:21
  Mai exista 3 magazine ce comercializeaza etnobotanice Dnule Ciumacenco,toate apartinand aceleasi firme.
  1. Cel din imagini del a Ultimul Leu.
  2.Dupa General,vis-a-vis de alimentara EXTRA
  3.Micro 19 vis-a-vis de Capatul Troleului.
  Toate actioneaza sub denumirea de Sex Shop.
  Daca tot va laudati la ziar cu actiunile dumneavoastra, INCHIDETI-LE PE TOATE!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Parinte
  Vineri, 02 Martie 2012 14:35
  Etnotobotanicele au fost un pericol pentru Galati. ne bucuram ca aceasta problema a luat sfarsit si asta dorita unui om tanar care a inteles importanta problemei. Tot respectul il aveti din partea mea!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Calcati iarba !
  Vineri, 02 Martie 2012 12:18
  Alta categorie criminala a "baietilor destepti" de Roumanica. Sa analizam ce alte rele am importat si au fost raspandite de "sacul politic generos"al lui Mos Gerila : 1. -patriotism cu certificat; 2.- 80% vot in "duminica chioara ; 3. - institutia "talciocului national" cu fiare vechi ; 4. - biserica " politica " a lui Arapasu ; 5. cavalerii de balta cu ''second hand" -uri ; 6. - distrugerea fondului de pensii prin plati compensatorii; 7.- regalisti prezidentiabili si invers ; 8 .- scoala anuala a ''reformelor scolare '' cu manuale alternative ; 9 .- ''flota '' sau talciocul pe apa sambetei ( LIBERTATEA) ; 10. -"Sanatatea " cu pamant galben; 11. -"piramida sociala' caritas ; 12.-drumul national ,de la gasca ,la partid cu gasti 4x4; 13.- examene de circulatie pe "centura"ziua si noaptea ; 14.- militienii ,sherifi cu untura de peste; 15. - "grevistul uninominal'' donator de sange la organe ; cetateanul drogat la vot, cu iarba verde de sub cassa ,etc-cetera cu secera si coasa. Hotia cu ciocan (licitatia), cremenalul cu ciocan (justitia) si seful cu ciocan (privatul) sunt marci autohtone inregistrate . ...jos putin, jos puti, jos capul lui putin vrem...
  0
  0
  Raportează
 • postat de jojo
  Vineri, 02 Martie 2012 11:47
  a facut si Ciumacenco ceva bun pana acum, cu toate ca e cam tarziu, dar in rest se arata neputincios viceprimarul Ciumacenco.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ecaterina
  Vineri, 02 Martie 2012 11:40
  Acest ultim bastion al comertului oficial cu substante etnobotanice nu inseamna, insa, ca problema a fost rezolvata si ca adolescentii si tinerii au ramas in imposibilitatea de a-si procura "vise". Nu e nici o lauda dl Ciumacenco cu ce ai facut.
  0
  0
  Raportează
 • postat de un nene
  Vineri, 02 Martie 2012 10:17
  foarte bine ca sau interzis etnobotanicele si sau inchis aceste magazine,foarte multe persoane suspecte erau in jurul acestor magazine.bv primariei si vicelui e un lucru de aplaudat
  0
  0
  Raportează
 • postat de NU MAI GANDITI CU MINGEA!
  Vineri, 02 Martie 2012 10:10
  postaci batuti in cap! ati inceput si voi sa cititi presa acum, oana acu nu ati aflati ce se intampla in jur, brusc v-ati trezit! stiti una si buna: denigrarea cu orice pret! in permanenta omul asta a luptat impotriva mafiei ierburilor! Da, Ciuca este un exemplu de implicare, dar nu a facut chiar tot ce putea din postura de parlamentar! IAR HOTARARILE DE CONSILIU LOCAL NU POT EXCEDE LEGII! SI CE VA TOT F*** GRIJA CA ARE SAU N-ARE PARTID CIUMACENCO?! LA PRIMARIE VA FI VOTAT OMUL, NU PARTIDUL SI NICI OTELUL!
  0
  0
  Raportează
 • postat de ion
  Vineri, 02 Martie 2012 09:55
  Ce penibili sunteti!!!! Sunt sigur ca daca, astfel de magazine erau inchise inca de la infiintarea lor, incepeati sa aruncati cu noroi, ca la noi nu se poate sa fie ca in Olanda, sau mai stiu eu ce tari in care aceste lucruri sunt permise! ! Eu sunt foarte bucuros ca s-a reusit stoparea acestor magazine! Dar va intreb ce vina are Ciumacenco, ca unii care sunt prosti, si nu i-a impins nimeni sa ia astfel de substante, au consumat? Cu ce e mai vinovat Ciumacenco, fata de Marius Stan, sau Durbaca, care sunt si ei consilieri locali si nu au luat nici o decizie?
  0
  0
  Raportează
 • postat de sica
  Vineri, 02 Martie 2012 09:53
  ROMANIA
  JUDEłUL GALAłI
  MUNICIPIUL GALAłI
  CONSILIUL LOCAL
  H O T Ă R Â R E A nr.517
  din 23 11 2010
  privind interzicerea comercializării plantelor, substantelor si preparatelor
  stupefiante, halucinogene, euforice si psihotrope, altele decât cele deja
  reglementate de legislaŃia în vigoare, în municipiul Galati
  IniŃiatori: Comisia nr. 1 – Comisia de buget finante , administrarea domeniului public si
  privat al municipiului, dl. consilier local Radu Gheorghe si dl. consilier local Trif Viorel
  Numărul si data depunerii proiectului de hotărâre: 507 /18 11 2010
  Asta am gasit pe site ul Consiliului Local.Unde i numele Ciumacenco Nicusor?-care e la comisia de urbanism.Nu ai ajuns primar si deja minti?asa tanar si deja mincinos?
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Vineri, 02 Martie 2012 09:47
  "S-a ocupat de multe arii"..ale garajelor si consignatiilor.In Tig.3 a desfiintat un chiosculet cu mate tam-tam..presa, baie d emultime.....Dar nu a mentionat ca proprietara abia murise si oricum nu se agita nimeni pt acel chiosc!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexandra
  Vineri, 02 Martie 2012 09:24
  intradevar vrem o schimbare majora la primarie, dar nu pe cineva care a facut si el ceva in acest oras si bate apa in piua numai cu cele etnobotanice. Galatiul are nevoie de un om competent si capabil sa rezolve problemele tuturor nu numai la niste tineri care cad in capcana etnobotanicelor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de ghiocel
  Vineri, 02 Martie 2012 09:20
  Ciumacenco se leaga intruna de aceste etnobotanice numai ca se apropie alegerile si sa vedem noi ce grijuliu este el cu noi cetatenii. Dar oare mai avem nevoie de PSD la conducere? Ne-am saturat de ei sa faca ceva de ochii lumii numai ca sa aiba cu ce se lauda.
  0
  0
  Raportează
 • postat de MII SAMPONARU
  Vineri, 02 Martie 2012 09:09
  d.ciumacenco,in opinia mea singura sansa sa devii primar e sa ai partid.si nu intru in detalii tehnice pentru ca le stii ci pentru ca independentii,,mor,,frumos,dar totse pierd.abureli ca o sa fii ministru in guvernul ponta...,gandeste.te ca totusi sunt atatea judete si tot atatea obligatii si prieteni,in conditiile in care nici nu se stie daca castiga p.s.d. alegerile,daca mai zboara cate un melescan ,adio u.s.l.uitativa la chebac care s.a orintat rapid cu sanse bunicele.hotarati.va rapid dom.doctor ca stau si altii la cotitura.
  0
  0
  Raportează
 • postat de winn
  Vineri, 02 Martie 2012 09:01
  Ce suferinta au trait tinerii si parintii lor datorita deciziilor tardive ale lui Ciumacenco nu poate fi compensata cu nimic...Nu stiu cu ce tupeu vrea sa candideze la Primarie!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de pentru Paul de la un p.c.ist uitat ca si multi altii
  Vineri, 02 Martie 2012 08:56
  d.paul esti intr.o eroare mare.domnu deputat de la p.c. ne.a rugat s.l scoatem in 2008 ca o sa faca si sa dreaga.dupa ce am alegat ca tamitii si am mintit oamenii ,domnu deputat N.A MAI TRECUT NICIODATA PRIN COLEGIUL 8 UNDE CHIPURILE S.A NASCUT.oamenii au fost mintiti o data,a doua oara poate va duceti dvs. sa alergati pt.acest candidat.si apropos,sa nu mai vina la table la Siretul ca are o imagine tavalita rau.la urma urmelor asa si merita si daca presedintele candideaza oricum ii sufla astia de la pd,unpr colegiul.Avenit scadenta!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Adrian
  Vineri, 02 Martie 2012 08:51
  Daca iti pasa de acesti tineri luai aceasta decizie in momentul infiintarii lor,nu acum cand deja acei tineri sunt dependenti sau unii dintre ei chiar au murit.
  0
  0
  Raportează
 • postat de dorin
  Vineri, 02 Martie 2012 08:50
  E cam tardiv sa va laudati acum Dle Ciumacenco pentru ca paturile spitalelor au gazduit foarte multi tineri din cauza etnobotanicelor.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Marius
  Vineri, 02 Martie 2012 08:32
  Acum am inteles de ce sunteti asa activ pe plan local D-le Ciumacenco.VIN ALEGERILE!!! Sper ca galatenii sa-si fi dat seama de publicitatea asta dinainte campaniei electorale si sa nu va voteze,pentru ca pur si simplu in cei 4 ani nu ati facut decat sa primiti salariul de viceprimar si nu sa rezolvati probleme esentiale ale Galatiului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Paul
  Vineri, 02 Martie 2012 07:31
  nesimtirea ta depaseste orice limita ciumi ...nu uita .....ca lupta asta ....a fost inceputa si dusa pana la capat ....de deputatul Pc ...bogdan ciuca si acum apari ca un nesimtit .....sa culegi laurii victoriei din foame electorala ......om mai libidinos si mai josnic ca tine mie greu sa cred ca voi mai intalni !:)
  0
  0
  Raportează
 • postat de Paul
  Vineri, 02 Martie 2012 07:30
  nesimtirea ta depaseste orice limita ciumi ...nu uita .....ca lupta asta ....a fost inceputa si dusa pana la capat ....de deputatul Pc ...bogdan ciuca si acum apari ca un nesimtit .....sa culegi laurii victoriei din foame electorala ......om mai libidinos si mai josnic ca tine mie greu sa cred ca voi mai intalni !:)
  0
  0
  Raportează
 • postat de stefan badita
  Vineri, 02 Martie 2012 00:11
  Foarte bine! Vrem copii realizati, nu vrem sa-i vedem drogati! Bravo viceprimarului, actiunile lui, dovedesc ca lui Ciumacenco ii pasa de tineri, vrea sa ii stie sanatosi (este medic si stie cat de importanta este sanatatea), nu este un viceprimar cu fitze, exclusivist sau caruia sa nu ii pese decat de buzunarul lui. Pana acum in Galati s-a ocupat de multe arii, nu numai de sensuri giratorii cum afirma carcotasii.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.