Toader nu vrea interlopi pe liste

Toader nu vrea interlopi pe liste
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

 

Listele cu candidaţii pentru un mandat de consilier local şi consilier judeţean vor fi gata chiar mai devreme de termenul legal de 31 de zile înaintea alegerilor locale, a declarat şeful PDL Galaţi, Mircea Toader.

Potrivit acestuia, la selectarea candidaţilor care se vor regăsi pe locuri eligibile va contribui şi analiza activităţii fiecăruia - în cazul actualilor consilieri locali şi judeţeni. În context, Toader s-a arătat nemulţumit de prestaţia aleşilor locali şi judeţeni PDL, reproşându-le acestora „lipsa de activitate mediatică şi de transparenţă”, dar şi faptul că „puteau să aibă iniţiativă în elaborarea proiectelor de Consiliu Local şi Judeţean prin care dovedeau ataşamentul faţă de cauza locală într-o problemă…”.

Totuşi, spune Toader, pentru selectarea lor pe listele viitoare va conta implicarea lor în acţiunile de pre şi campanie electorală. „Sigur că şi aici contează notorietatea, că dacă nu te cunoaşte omul ca şi consilier, degeaba vii să vorbeşti cu el”. Întrebat, Toader a promis că „nu voi primi nici un interlop pe liste. Chiar vă pot promite că cu săptămâni înainte vă prezint lista şi dacă  e vreun interlop, vă rog să mi-l spuneţi! Interlopul nu va putea niciodată să fie om politic”.

Citit 4662 ori Ultima modificare Duminică, 11 Martie 2012 13:13

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.