Daniel Ţuchel, candidatul USL la Primăria Tecuci
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Daniel Ţuchel, candidatul USL la Primăria Tecuci
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Liberalul Daniel Ţuchel a fost desemnat candidatul USL la Primăria municipiului Tecuci. În vârstă de 40 de ani, Daniel Ţuchel este căsătorit şi are doi copii. A absolvit Institutul Militar “Ioan Vodă“ din Sibiu şi este masterand în Drept comunitar şi administraţie publică europeană. A fost comandant baterie tragere la Brigada 15 Vânători de munte Miercurea Ciuc, apoi administrator SC Gadmel SRL Ţepu şi în prezent este primarul comunei Ţepu şi liderul filialei PNL Tecuci.

Citit 3512 ori Ultima modificare Luni, 23 Aprilie 2012 21:37

3 comentarii

 • postat de Monica
  Luni, 18 Iunie 2012 23:41
  Totul e ca noul primar Tuchel sa nu si-l ia pe langa el pe juristul primariei venit printr-o conjunctura dubioasa acum patru ani , adica Borsan George care e un puturos si mincinos.
  0
  0
  Raportează
 • postat de suporter
  Vineri, 01 Iunie 2012 23:01
  un om care isi tine promisiunile fata de oameni nu ca acest primar al pdl care nea mintit atitia ani . totul se va schimba in bine cu venirea domnului tuchel la primaria tecuci . mult succes in alegeri domnule tuchel .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Liviu
  Sâmbătă, 26 Mai 2012 14:58
  Un om harnic si muncitor care v a transforma Tecuciul intr un oras de care vom fi mandri, mult succes . Nu conteaza partidul din care face parte, speram sa schimbe orasul in bine asa cum a transformat si comuna Tepu.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.