Absurd de Galaţi - Oraşul dintre ape înoată pe uscat

Absurd de Galaţi - Oraşul dintre ape înoată pe uscat
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit din nou în Galaţiul paradoxurilor pe care autorităţile locale se fac că nu le văd, le tolerează, sau de-a dreptul le întreţin. „Oraşul dintre ape”, aşa i se mai spune Galaţiului. Şi ce dacă e între ape, nu-i foloseşte la absolut nimic, pentru că oricât s-ar strădui, gălăţenii nu au unde se bălăci în condiţii civilizate şi la preţuri decente, nu comparabile, absurd, cu cheltuiala unei zile pe litoral.

Unde-s vremurile în care „La Valuri”, pe plaja publică erau condiţii decente de scăldat şi plajă, ba chiar se organizau şi discoteci în aer liber. Vă mai amintiţi că ni se promitea chiar o mândreţe de „Aqua Park”, aşa cum există la Mamaia. Speranţele ni s-au dus pe toboganul politic şi s-au înecat în mlaştina de promisiuni nerespectate. Trebuia să avem, în viziunea altui candidat, şi o telegondolă pe Faleza Dunării. Dar să revenim la bălăceala de la care începusem...

Preţul de intrare la plaja aflată în grija societăţii Gospodărire Urbană este de 6 lei de persoană, dar condiţiile demne de un ştrand aşa cum există de exemplu la Piatra Neamţ lipsesc cu desăvârşire. Şi nu o spunem numai noi, ci o strigă cititorii ziarului nostru: „Mizeria de la Valuri”.

„Este pur şi simplu un maidan, cu ţărână, în nici un caz nisip, iarbă netunsă, gunoaie, mizerie, un milion de chiştoace şi vegetaţia de pe malul uşor sălbatică”, se plângea un cititor.

Alo, administraţia locală, aude cineva? Dacă sezonul acesta estival e deja ratat, poate măcar pe următorul îl facem civilizat.

Citit 2214 ori Ultima modificare Miercuri, 11 Iulie 2012 17:04

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.