Comisia juridică amână deciziile în cazurile gălăţenilor Victor Paul Dobre şi Florin Pâslaru

Comisia juridică amână deciziile în cazurile gălăţenilor Victor Paul Dobre şi Florin Pâslaru
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Comisia juridică a amânat pentru săptămâna viitoare discutarea cererilor de începere a urmăririi penale a foştilor miniştrii Laszlo Borbely şi Victor Paul Dobre (FOTO), pe motiv că aceştia nu şi-au studiat dosarul. Deputaţii jurişti au decis, marţi, să amâne şi hotărârile în privinţa deputaţilor Florin Pâslaru şi Sergiu Andon, declaraţi incompatibili, informează Mediafax.

Vicepreşedintele comisiei Florin Iordache (PSD) a propus amânarea pentru luni, la ora 14.00, a discutării celor patru cazuri, arătând că Borbely şi Dobre nu au reuşit să ia cunoştinţă de dosare.

Preşedintele Comisiei, Daniel Buda (PDL), a susţinut şi el amânarea discutării celor patru cazuri, arătând că oricum judecata plenului va fi dată luni după-amiază sau marţi dimineaţă.

El a spus că se va trimite adresă scrisă către grupurile parlamentare pentru a-i informa pe cei patru deputaţi cu privire la discuţia de luni. El a adăugat că va comunica şi la sediul birourilor acestora.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor avea pe ordinea de zi a şedinţei de marţi luare unor decizii în cazul celor patru deputaţi.

Citit 1557 ori Ultima modificare Marți, 28 August 2012 11:24

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.