Victor Paul Dobre, vicelider al grupului parlamentar PNL

Victor Paul Dobre, vicelider al grupului parlamentar PNL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Victor Paul Dobre a fost propus de către grupurile parlamentare reunite ale PNL pentru funcţia de vicelider al grupului din Camera Deputaţilor. După preluarea acestei funcţii, Dobre a declarat că propunerea a fost făcută de către fostul premier Călin Polpescu Tăriceanu, ea fiind aprobată de către grup. "A fost o propunere venită din partea domnului Tăriceanu, iar colegii au luat această decizie", a precizat Dobre.

Întrebat dacă vede numirea sa ca pe un fel de reparaţie după cele petrecute la ministerul administraţiei în legătură cu confuziile legate de listele electorale permanente de la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, Dobre ne-a spus că nu poate fi vorba despre aşa ceva şi că în această situaţie se poate discuta doar despre activitatea sa parlamentară.

Amintim faptul că liderul PNL Galaţi, Victor Paul Dobre, a demisionat din funcţia de ministru delegat al Administraţiei în acelaşi timp cu Ioan Rus, Ministrul de Interne, acesta din urmă lăsând să se înţeleagă că a fost supus unor presiuni venite atât din partea preşedintelui suspendat la acea dată, Traian Băsescu, cât şi din partea celui care ocupa funcţia de preşedinte interimar al României, Crin Antonescu. În schimb, Dobre a susţinut la acea dată că şi-a înaintat demisia "din motive personale", pe care nu doreşte să le comenteze.

Citit 1364 ori Ultima modificare Luni, 03 Septembrie 2012 19:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.