Colegiul senatorului Necula, rezervat pentru Durbacă

Colegiul senatorului Necula, rezervat pentru Durbacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

La finele acestei săptămâni, la Murighiol, în Deltă, USL ar putea decide împărţirea colegiilor pentru alegerile din 9 decembrie. Regula de bază este că actualii parlamentari PSD, PNL şi PC îşi vor păstra colegiile, dacă şi conducerile filialelor vor fi de acord, iar verdictul final va ţine cont de repartizarea mandatelor pe întreg teritoriul naţional. La Galaţi, potrivit unei înţelegeri, PC va avea nu numai colegiul pe care în acest moment îl „păstoreşte” deputatul Bogdan Ciucă, ci şi un colegiu de senator, în care, cel mai probabil, va candida Eugen Durbacă. Iar colegiul rezervat liderului PC este chiar colegiul nr. 4, care în acest moment este reprezentat de democrat-liberalul Marius Necula. Cu toate acestea, prin târg circulă zvonuri cum că Necula, cumătrul liderului PSD Dan Nica, ar fi tentat să emigreze la PNL. Liderul PNL Galaţi, deputatul Victor Paul Dobre a declarat că, până în acest moment nu există vreo solicitare din partea lui Necula să intre în PNL. „Locurile în colegii cred că sunt cam ocupate. Când începe campionatul, nu mai faci achiziţii. Avem rezerve bine pregătite”, a comentat ironic Dobre.
Revenind la alegeri, Dobre este nemulţumit că după atâtea discuţii şi proiecte, parlamentarele se vor desfăşura la fel ca în în 2008. „E o lege nedreaptă, cât timp creează posibilitatea să câştigi un colegiu şi să rămâi acasă”, a spus Dobre, considerând drept vinovat PDL. Convins că USL va câştiga parlamentarele şi va avea majoritate consolidată, Dobre şi-ar dori, dacă tot 70 la sută din judeţ e condus de primari liberali, cel puţin trei parlamentari PNL, în loc de doi, cât a avut în ultimii 20 de ani.

Citit 2251 ori Ultima modificare Vineri, 14 Septembrie 2012 18:11

5 comentarii

 • postat de RADU
  Marți, 18 Septembrie 2012 03:03
  nu sunt un politician,si cu atat mai putin un amator al politicii ....insa imi place sa ma mentin informat ...si ....pentru asta nu scap nicio o editie ....a vreunui editorial ce se respecta in propriul meu oras galatiul ......(am doar 21 de ani) citesc online articole de la viata libera de vreo 2 ani si vad cum domnul durbaca eugen ...este atacat in toate ziarele astea de 2 lei ......pardon ....1,5......si anume viata libera si monitorul .....si atunci ....va spun eu cum stau lucrurile .....voi,ca si firme vorbind , mai sunteti in viata datorita rubricilor de oferte de serviciu , pt ca lumea .....cumpara ziarul .....doar ca sa isi gaseasca un job nu sa citeasca falsitatile tale .....MARIAN BAILA , VIRGIN FRUSTRAT,FRUSTRAT PT CA TI SA CAM DAT CU TIFLA ......in ceea ce priveste candidatura dumitale ......la un colegiu de senator ,ok ....il ataci pe durbaca ....bun ......dar u ce ai facut pt orasul asta ?nimic cumva ? nimic inafara sa te vinzi ca o curva si sa scrii articole pro pt cel care plateste mai bine , durbaca nu te va plati niciodata ,mizerie umana ce esti pt ca pt durbaca stau marturie realizari palpabile ......nu ziare de 2 lei .....si marionete nu ziaristi ca cei pe care ii ai in subordine .....pana sa ajungi sa vb de omul asta .......fa u drumuri de centura .....fa tu parcuri .....fa tu piete readu orasul in top 5 acolo unde l-a lasat durbaca .....si atunci .....iti pup mana ....pana una alta ....nu esti decat un DESEU UMAN !
  0
  0
  Raportează
 • postat de doru
  Luni, 17 Septembrie 2012 14:36
  Mai Emi-Cristina, n-o mai face pe politicianul si vezi-ti de spalat pe jos sau de altele pe unde dracu lucrezi... Esti proasta cu diploma. Intrebare : ESTI SII ..URVA , ca sa fii un c...t complet ?
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL idiot!
  Luni, 17 Septembrie 2012 09:11
  ai informatii eronate! si durbaca si chebac o sa iasa f bine din alegerile parlamentare!
  0
  0
  Raportează
 • postat de POPPEL
  Luni, 17 Septembrie 2012 00:06
  Doamneeeeeeeeeeeee,ce tare E.
  Nea DURBACA candidat in fieful meu la postul de SENATOR?.
  NENE ti-ai pus-o.
  Da-i inainte si ti-o fi de bine ca si la depunerea candidaturii de VICEPRESEDINTE la JUDET.
  Doamne,ce-ai sa mai castigi,din 3 pe cea mai lunga zice-o vorba din batrani,bunicuti asa ca dumneata.
  Curaj badie,curaj ca doar ai sprijinul U.S.L. in zona.
  Asa o fi oare?
  Va aduceti aminte emisiunea ce-o faceam la Expres TV cu cele 2 sicrie?,cand pronosticam ingroparea d-stra si a domnului Chebac in ale politici.
  S-o cam adeverit cele spuse de mine.
  Dumneata domnule durbaca esti un neica nimeni in ale politici galatene,chebac la fel.
  Unde va sunt functiile ce le visati?
  Stiti ce E mai rau?.
  Mai rau e ca trageti oameni nevoiasi dupa voi,le spalati creierii cu promisiuni desarte.
  Ai pierdut NENE.
  De ai curaj macar acum,retragete.
  Ti-o vei lua si mai rau decat in alegerele locale.
  Hai va PUP.POPPEL.
  0
  0
  Raportează
 • postat de emi
  Duminică, 16 Septembrie 2012 19:29
  nea Dobre...sa ti amintim sau reamintim ca tot voi erati majoritari si ca pnl istii au scris legea?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.