Lupte la categoria Senat: Ciumacenco se ia la trântă cu Durbacă

Lupte la categoria Senat: Ciumacenco se ia la trântă cu Durbacă
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Maestrul răzgândirilor în materie de declaraţii politice, Nicuşor Ciumacenco, a fost anunţat, ieri, de către preşedintele PDL Galaţi, Doruleţ Resmeriţă, drept cel mai nou şi bun candidat la parlamentarele din iarnă. Chiar dacă, iniţial, Ciumacenco a spus că nu va candida, iată, surpriză, acum se va lupta pentru Colegiul 4 Senat cu Eugen Durbacă.

Lucrurile s-au schimbat în urma unor sondaje de opinie efectuate de PDL. „Domnul Ciumacenco are un procent de încredere şi de intenţie de vot în sondaje peste ceea ce a obţinut la locale. Rezultatele sunt parţiale, dar a obţinut peste 28 la sută, spre 29. Analizându-l în sondaje împreună cu contracandidaţii săi pe Senat, din analiza noastră rezultă că e pe primul loc”, a declarat Doruleţ Resmeriţă.

Singura piedică a candidaturii lui Nicuşor Ciumacenco ar fi o posibilă existenţă a unui dosar la DGA Bucureşti, după cum pretinde senatorul Marius Necula. Resmeriţă a declarat că nu are cunoştinţă despre un astfel de doar şi că, mai degrabă, ar fi vorba de un act de denigrare din partea lui Necula. Totuşi, pentru a elimina orice suspiciuni, PDL va înainta către DGA Galaţi o solicitare în care să le fie comunicată dacă există vreun doar în care să fie implicat Ciumacenco.

Citit 2050 ori Ultima modificare Joi, 18 Octombrie 2012 00:12

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.