„Aproape de oameni, împreună cu ei”: Pintea vrea să scape de datorii

„Aproape de oameni, împreună cu ei”: Pintea vrea să scape de datorii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Gureşul formaţiunii PSD, deputatul Florin Pâslaru, a recunoscut în sfârşit că a colaborat cu Securitatea. Pe lângă ciripelile comuniste, Pâslaru se laudă şi cu incompatibilitatea sesizată de ANI, dar asta nu îl convinge să nu mai candideze. Ba dimpotrivă, pare că asta îl face mai interesat de postul de deputat. Unde mai pui că el are printre sloganurile din campania electorală actuală şi „aproape de oameni, împreună cu ei”. Probabil asta spunea şi când turna pe vreunul. În fine, dincolo de păcatele lui, se pare că el a fost cel mai prezent dintre colegii săi în Parlament. Pintea a luat de 489 de ori cuvântul în 108 şedinţe, a făcut 470 de declaraţii politice, are la activ 41 de propuneri legislative iniţiate, 2280 de întrebări şi interpelări şi 11 moţiuni. Printre calităţile lui, care vin probabil tot din aceeaşi plăcere de a vorbi, se află şi pasiunea pentru plecările în străinătate pe bani publici la câte o întrunire a vreunei comisii. Florin Pâslaru a avut opt deplasări în cei patru ani de mandat. În urma plecărilor lui în afara României, fetele şi copiii, în speţă, ar trebui să se simtă mult mai în siguranţă pentru că Statul a cheltuit pentru lupta lui Pâslaru împotriva traficului de persoane 1.525 de lei. Simpaticul ciripitor avea în 2008, la început de mandat, un teren agricol în satul Vânători, o casă pe strada Cuza Vodă şi un apartament în zona Mazepa, dar şi bijuterii în valoare de 17.000 de euro şi o datorie la Piraeus Bank de 160.000 lei. În 2012 se pare că datoriile urgisitului Pâslaru s-au mărit şi a rămas şi fără vilă pentru că a donat-o fiului său. El are de plătit până în 2020 la Porsche Leasing 17.462 de euro. Datorie pe care nu prea ştim cum ar putea-o plăti, în cazul în care nu va fi reales deputat, având în vedere că acesta este singurul său venit, potrivit declaraţiei de avere.

Citit 2523 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 23:25

18 comentarii

 • postat de Haiducul
  Sâmbătă, 17 Noiembrie 2012 01:11
  Pentru postacul Boss,
  Ai uitat sa treci pe Dan Nica, Mircea Toader si pe Victor Paul Dobre care ne-au facut mulra onoare pe plan national, pe nepotul lui dracula si pe fotbalistul ajuns primar. Adevarul este ca acest securist imputat a pus capac la toti. Venit cu itari in Galati ajunsese om mare inca din facultate cand turna colegii la securitate ca apoi asociatii lui ca Dan Nica si Durbaca sa-l traga mai sus sprijunit de Regal cu usile inchise.
  Atata timp cat oameni ca Paslaru, Dan Nica, Mircea Toadesi, Victor Paul Dobre vor fi in Parlamentul Romaniei, bine in Romania nu va fi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de boss
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 22:04
  SINCER CAND MA UIT NU POT SA CRED CAT GUNOI ARE GALATIUL:

  -durbaca
  -turcu
  -razmerita
  -paslaru
  -picu roman
  - ciumacenco
  - viorel stefan
  eu nu pot vota asa ceva..sigur o sa spuneti ca sunt un fraier ..da unul foarte mare si lipsit de modestie cu doua fac..dar ce conteaza o sa ziceti se voteaza intre ei ..sigur asa e ..se voteaza pentru ca au gasti de interese sunt angajati cu trimitere politica ..altfel erau someri nu stiau sa faca nimic.....eu nu pot vota asa ceva...puteti sa spuneti ca sunt oricum...

  voi incerca sa fac un demer si sa strang demnaturi ca persoanele care depasesc 70 de ani sa nu mai poata participa in alegeri..poi fratilor daca isi bate joc de noi sau fura fara scrupule nu mai are timp sa raspunda penal....
  0
  0
  Raportează
 • postat de Blade
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 18:44
  @GALATEAN-ule, ai mare dreptate. Intradevar dr. ichim este singurul care merita sa fie ales. Restul sunt catastrofe. Dar, vezi d-ta, pe 9 decembrie avem alegeri LEGISLATIVE!!! Din scorul inregistrat, partidele alcatuiesc viitorul Parlament. Iar cei ce alcatuiesc o "majoritate", vor deveni Guvernul Romaniei. In acest caz, alegerea d-lui dr. Ichim, este inoportuna. Ar constitui o caramida in plus la distrugerea Romaniei, ce va intra in cazul unui succes deplin al USL, in disolutie. Prefer sa votez un partid, in locul "unui om". Acest fapt s-a intamplat la alegerile locale. Atunci ar fi trb sa candideze, dr Ichim. Scuze, d-le dr Ichim; nu va pot vota, datorita clicii in care v-ati inregimentat!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Galati
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 17:03
  Tot sloganul asta il avea si inainte de '89 cand ciripea la Securitate ?
  Pintea, Pintea, pui de dac, ce te-as trimite eu, cu minim pe economie, conform competentelor tale, sa prestezi la un privat si sa vezi si tu cum traiesc oamenii pe care-i aiuriti si prostiti, odata in 4 ani, ca tot voua sa va fie bine si sa nu pierdeti abonamentul la banul public sau locul in fratiile din Parlament, unde hahaiti si cititi presa de pe tablete. Ce bine-i la caldurica, nu-i asa tov. Pintea ?
  Fa-te util aici, in Galati, pe banii tai, nu din Parlamentul tarii, pe banii nostri.
  De-am putea toti sa dam doar din gura, ca voi si sa fim platiti macar la jumatate din veniturile voastre !!!
  Nu mai avem chef sa mai platim cu bani grei discursurile voastre inutile, diurnele, lafaielile din hotelurile de 4 stele, cohoarta de angajati de prin cabinetele voastre parlamentare sau plinurile la masinile cu care va plimbati.
  Nu meritati nimic din toate acestea, pentru ca sunteti falsi, ipocriti si incompetenti.
  Ati dovedit-o cu varf si indesat atat pe plan local, cat si din Parlament.
  0
  0
  Raportează
 • postat de tot haiduc
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 10:23
  Resmeriţă poate reprezenta Oraşul mult mai bine decât Pâslaru. Este pregătit din punct de vedere intelectual, are idei şi este combativ şi politicos în acelaşi timp. La Inspectoratul şcolar a luat , de cele mai multe ori, decizii corecte fiind apreciat de majoritatea celor cu care a colaborat.
  Nu vorbesc de colaborarea cu Securitatea, bineînţeles:)
  Votaţi-l pe Doru Resmeriţă!
  0
  0
  Raportează
 • postat de Haiducul
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 00:30
  Aceasta voma sociala care e mana in mana cu Dan Nica si Doctorul ucigas sigur va castiga alegerile pentru ca stie cum sa fure la urne. Nu este pentru prima data cand fraudeaza alegerile cum vrea el in fata autoritatilor corupte si neputiincioase. Prefer un Razmerita decat un turnator ca marlanul de Paslaru.
  Votati nu pentru turnator.
  0
  0
  Raportează
 • postat de cetateanul intrigat
  Vineri, 16 Noiembrie 2012 00:16
  ar trebui intrebat inainte de vot si desteptul asta de Paslaru, ce parere are despre constructia termocentralei pe carbuni la Galati.

  Vrea ca ficioru-sau sa crape de cancer la plamani?
  0
  0
  Raportează
 • postat de pepeman
  Joi, 15 Noiembrie 2012 18:04
  Pâslaru e cu-adevărat un personaj de toată jena, dar problema mea e alta - anume, că am citit penibilul material de faţă, publicat de jurnalista Onofrei. De fapt, cuvântul "material" e impropriu aici, din vreme ce nu îmi amintesc ca zeflemeaua groasă, de mahala sau antena3, să se constituie în gen jurnalistic. Hămăiala unui rotweiller asmuţit de stăpân e mai autentică.
  0
  0
  Raportează
 • postat de nu conteaza
  Joi, 15 Noiembrie 2012 14:50
  pe timpul cand se duceau cutiile la fier vechi si ce mai comentati aiurea Paslaru nu mai era in unitate de circa patru ani,cel care a facut asa ceva se lefaie acum in vila de la Breaza pe care a construit-o dupa ce l-a inlocuit pe Paslaru si pana la lichidare si de care nu se vorbeste niciodata,avand saracul o pensioara mica dar are cheag dupa timpul cand vindea unitatea la fier vechi etc....
  0
  0
  Raportează
 • postat de nu conteaza
  Joi, 15 Noiembrie 2012 14:49
  pe timpul cand se duceau cutiile la fier vechi si ce mai comentati aiurea Paslaru nu mai era in unitate de circa patru ani,cel care a facut asa ceva se lefaie acum in vila de la Breaza pe care a construit-o dupa ce l-a inlocuit pe Paslaru si pana la lichidare si de care nu se vorbeste niciodata,avand saracul o pensioara mica dar are cheag dupa timpul cand vindea unitatea la fier vechi etc....
  0
  0
  Raportează
 • postat de omul muncii
  Joi, 15 Noiembrie 2012 13:23
  Atentie informati-va candidatii PRM GIGI SEGHILA si IFRIM VANGHELE oameni de caracter,partid care nu va mintit si nu va promite marea cu sarea.aveti incredere in ei.FARA PRM in parlament si-au facut de cap toti martafoi pislaru nica dobre mn toader cu 'sletca"lor de mincinosi. F Pislaru nare bani,nu stiti cit mulge prin interpusi acu.De ce nu a fost executat de fisc pina acum? MERGETI La VOT cu totii si "Ejectati" din parlament MAFIOTII
  0
  0
  Raportează
 • postat de un cetatean
  Joi, 15 Noiembrie 2012 11:42
  mi se pare mie, sau arata un oaresce deget spre noi..?
  0
  0
  Raportează
 • postat de GALATEAN
  Joi, 15 Noiembrie 2012 11:06
  Daca va uitati bine in Colegiol 6 MAZEPA sunt indivizi avizi de a fi in Parlament fara a-si fi facut catusi de cat mea culpa pentru raul facut atat orasului Galati cat si tarii.Asta pentru ca totul in viata tine de cei sapte ani de acasa, de educatia prin formare, mai ales cand ai fost si inspector general al invatamantului intrun judet, asa ca Razmerita.Ca Ciumacenco a declarat, dupa pierderea localeleor, ca iese din politica, dupa ce in anii in care a stat la carma municipiului Galati, impreuna cu Nicolae, a facut numai rau galatenilor, acum sfatuit prost ca ditotdeauna, sau asa crede el ca-i facut pentru politica, vine si se afiseaza cu un program demagogic in fata galatenilor in care nici el nu crede.Amintesc de acesti doi candidati facuti gramada si la propriu si la figurat, reprezentanti ai ROMANIEI DREPTE.Pai, oameni buni! daca acest partid nou infiintat doreste sa schimbe ceva in tarisoara asta, vii cu oameni demni de incredere, nu Ciumacenco care, in acest moment, trebuie sa fie la inchisoare.Dosarul lui penal este deja in atentia si verificarea justitiei, pe la Bucuresti, iar acest maimutoi care si-a batut joc de orasul Galati, cauta sa se ascunda sub pulpana Senatului ca sa scape de aplicarea legii.La fel sunt si ceilalti candidati din colegiul 6 MAZEPA, niste penali.Nici nu ai cum sa te orientezi sa votezi.Daca vrei sa votezi cu partidul in care te regasesti doctrinar, dai peste Antonescu-cacarau, iar in PPDD, ca sa faci o fandare, dai peste alti naparliti tip pipi Roman, dat afara de pe la Conservatori si de prin toate structurile unde a activat.Cand mergeti pe strada, priviti aceste gunoaie umane de pe afise, vor deputati si senatori, dar nu facut nimic pentru orasul Galati, pentru galateni, fiind in structurile administrative locale sau parlamentare.Paslaru, da, a facut, dar pentru feciorul lui, pentru el , televiziune cu bani luati fara sa-i restituie de unde i-a luat.Si ne mai si sfideaza, da, MA, am fost turnator la securitate.SICTIR!Singurul candidat care ar merita sa i se incredinteze votul, in colegiul 6, este doctorul Paul ICHIM.Restul sunt niste hahalere.

  Rugamintea mea pentru galatenii din Mazepa, arondati colegiului 6, sa fie atenti la aceste hahalere de pe afisele electorale care cersesc votul, in loc sa se duca la munca cinstita, nu la furat in Parlamentul Romaniei.Daca si pe 9 De cembrie gresim alegand Paslaru, Ciumacenco, Razmerita, pipi Roman, ne ducem direct in mocirla de care acum ne temem.

  Nu mai vorbesc de Durbaca, Nica....Chiar ca astia ne considera prosti.Ce-i lipsete lui Durbaca?!Da, sigur, stie si el, catuse si temnita pentru ceea ce a facut.Parlamentul este protectorul hotilor.A dovedit pana acum acest lucru.

  Daca ARD ar avea oameni demni de incredere, nu Ciumacencu si Razmerita, ar fi avut de castigat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de O imagine buna ...anuleaza o mie de cuvinte .
  Joi, 15 Noiembrie 2012 10:39
  Cat arata "omul" atat de mare a mai ramas "platica "in Dunare . Rosioara devine albitura la "copca"??? Pacat ,la stat nu se mai fabrica conserve,au furat sosul,iar cutiile la fier vechi . Mare pezevenchi pescarul !
  0
  0
  Raportează
 • postat de un galatean
  Joi, 15 Noiembrie 2012 10:16
  Oare nu le este deloc rusine cand mint atat? Stau in parlament platiti de noi atat ei cat si familia,le cresc averile furand de la noi si vin in continuare si ne mint. Bine ne fac daca suntem prosti.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Consilier
  Joi, 15 Noiembrie 2012 08:45
  Da,si pe cine sa votezi in colegiul 6 ? Pe acest impostor sau pe PDL-istul Razmerita de care sunt satul! Mai ramane Filimov de la UDMR si suntem aranjati.
  0
  0
  Raportează
 • postat de adiilie
  Joi, 15 Noiembrie 2012 06:50
  cine voteaza pacaliciul asta ori e prost ,ori ii place sa.......
  0
  0
  Raportează
 • postat de gălățeanu
  Joi, 15 Noiembrie 2012 06:26
  Eu cum să scap de cei care mă mint, mă fură, mă desconsideră, își bat joc de toți și de toate?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.