Vă place cum arată oraşul înainte de votare?

Vă place cum arată oraşul înainte de votare?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Partidele politice au împânzit oraşul şi stâlpii de afişe electorală. Cu sau fără autorizaţie pentru amplasarea lor, mai sus sau mai jos pe stâlp, încurcând sau nu semnele de circulaţie, am întrebat gălăţenii ce părere au despre aceste afişe.

Marin Vlad, 72 de ani: „Nu, nu îmi place cum arată oraşul în campanie electorală. Este împânzit de afişe electorale. Nu sunt bine aranjate. Îs vizibile, dar sunt prea vizibile. Sunt puse pe aceiaşi stâlpi pe care sunt şi semnele de circulaţie. Nici nu mai ştii unde să te uiţi. Au înconjurat semnele de circulaţie”.

Domnul Pavelescu, 89 de ani: "De fiecare dată e aşa. În toate timpurile a fost la fel. Nu vedeţi cât de actuală e piesa de teatru a lui Caragiale, cu Dandanache? Se potriveşte de minune. Interesul poartă fesul. Nu îi interesează că sunt prea joase şi putem da uneori şi cu capul de ele. Chiar dacă au autorizaţii, chiar dacă nu au, tot acelaşi lucru e. Nu îi interesează. Scapă. Nu aude nimeni”.

Lenuţa Cosma, 70 de ani: „Se încalecă unii peste alţii, nu mai ştiu care să iasă în faţă. Sunt şi câte trei afişe pe un stâlp, uneori. Dar nu cu afişe electorale ieşi în faţă. Ne-am săturat de afişe. Nu ştiu dacă mai au credibilitate să vină cu ceva, cu orice, în campaniile electorale. Am 70 de ani şi nu mai pot crede în niciunul dintre ei. Ştiţi cum votăm? Urându-i pe cei care au fost şi crezând că vine altul nou, că va fi mai bine. Afişele nu mă conving absolut deloc, dar nici vorbele lor. Nişte fapte m-ar convinge".

Elena Popescu, 42 de ani: „Cu ce să te convingă aceste afişe de pe stâlp?! N-au cu ce să te convingă! Sunt nişte afişe pe nişte stâlpi. Dacă li se dă voie să îşi pună pe fiecare stâlp, să îşi pună, că oricum nu are nicio importanţă. În primul rând ar trebui să vină cu discuţii cu cetăţenii, chiar dacă şi discuţiile de multe ori nu sunt constructive. Ei vin şi promit, dar promit de pomană”.

Citit 1190 ori Ultima modificare Miercuri, 14 Noiembrie 2012 17:28

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.