Primăria se pune bine cu DNA: Procurorii anticorupţie se „mută” la PDL

Primăria se pune bine cu DNA: Procurorii anticorupţie se „mută” la PDL
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Aleşii locali au hotărât să atribuie în folosinţă gratuită Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul Teritorial Galaţi imobilul situat pe strada Al. I. Cuza nr. 30. DNA va putea "locui" acolo fără să plătească nimic vreme de cinci ani. Legislativul local a luat această măsură motivând că DNA îşi desfăşoară în prezent activităţile într-un cadru neadecvat şi insuficient, respectiv pe strada Traian nr. 63, într-o clădire a Administraţiei Pieţelor. Noul sediu al procurorilor anticorupţie este proprietatea privată a municipiului Galaţi, iar până în 2010 a fost ocupat de către Partidul Democrat Liberal.

Citit 2012 ori Ultima modificare Luni, 26 Noiembrie 2012 16:27

2 comentarii

 • postat de Leo
  Marți, 27 Noiembrie 2012 13:21
  Gilimelele din titlu sunt ca si semnalizarea de avarie a unei masini care opreste aiurea incurcand circulatia. E o fortare a regulei ,una simuland o avarie ,cea de fata contorsionand din condei cracii batranei limbi romane in perversiuni subantelese. Va apucati de jurnalism pamfletarilor?
  0
  0
  Raportează
 • postat de valentin
  Marți, 27 Noiembrie 2012 10:04
  Gratuit? Hmm, interesant. Cumva ii scutesc de niste taxe ,pentru a fi mai maleabili cu dansii de la primarie,cand e vorba de un control mai amanuntit?
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.