Serial de interviuri: Candidaţii, la raport

Serial de interviuri: Candidaţii, la raport
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Doar 11 zile ne mai despart de alegerile parlamentare, programate duminică, 9 decembrie. Din păcate, în afara unor feţe expuse excesiv pe panouri din stâlp în stâlp şi a unor fluturaşi îndesaţi în cutia poştală, în care ni se descriu în termeni elogioşi, candidaţii nu au (prea) ieşit la rampă cu ceea ce au făcut pentru Galaţi până acum şi ce vor să facă dacă intră în Parlament. De aceea vom da startul, de mâine, unui serial de interviuri în care ne vor răspunde la întrebări de interes pentru toţi gălăţenii candidaţii care chiar vor conta în alegerile parlamentare care bat la uşă.

Citit 1418 ori Ultima modificare Marți, 27 Noiembrie 2012 21:13

3 comentarii

 • postat de Galatiul Nostru
  Joi, 29 Noiembrie 2012 21:52
  Votati-i pe cei care nu-i cunoasteti ,care nu au mai fost .Votati partidele mici pentru a conferi un cat de mic echilibru in Stat , altfel vom avea si o putere si o opozitie de aceiasi culoare! Pe noi cine ne mai apara?!
  0
  0
  Raportează
 • postat de alexandru
  Joi, 29 Noiembrie 2012 09:33
  Cum ar fi cu cine, "omule al muncii"???
  E vreunul mai breaz???
  Mergeţi la vot, dar anulaţi-vă votul! Votaţi toţi candidaţii!
  În felul acesta, veţi arăta că vă pasă de soarta ţării, dar că nu-i vreţi pe nemernicii cocoţaţi pe buletinele de vot!
  0
  0
  Raportează
 • postat de omul muncii
  Joi, 29 Noiembrie 2012 09:17
  De retinut intrebari pentru :"candidatii care chiar vor conta" si care ma rog or fi respectivii?Evident aceiasi pe care ii preaslaviti de 23 de ani,hotii si demolatorii judetului.Rusinica sa va fie pupincuristi ai tradatorilor de neam si tara. LA MULTI ANI! tuturor rominilor adevarati,din tara si de oriunde ar fi,sa le vina mintea cea din urma pe 9 dec. si sa voteze altceva decit pina acum
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.