Unde sunt refugiile de altădată? Lăsaţi cu ochii în ploaie în staţiile de autobuz
Foto: Foto: Bogdan Codrescu

Unde sunt refugiile de altădată? Lăsaţi cu ochii în ploaie în staţiile de autobuz
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Vijelia de luni i-a făcut pe gălăţeni să resimtă din plin lipsa refugiilor din staţiile de transport public. Vechile refugii au fost tăiate în urmă cu vreo două, trei luni, din cauză că firma de publicitate care le instalase pe timpuri nu a mai dorit să-şi reînoiască contractele cu Primăria. „Nu noi punem refugiile. Sunt firma care vor publicitate, iar noi le cerem să facă refugiile.  Firma care era înainte nu a mai vrut să-şi reînnoiască contractul cu noi pentru că i s-a părut prea scump, dar am făcut un alt contract cu firma Lidl. Deja au fost instalate câteva astfel de refugii, iar în perioada următoare vor mai fi montate şi altele", ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache.
Refugiile instalate de Lidl arată, trebuie să recunoaştem, foarte bine, chiar mai bine decât cele care erau înainte. Pe de altă parte, pe cât de rapidă a fost Primăria în a lichida vechile adăposturi, pe atât de lentă a fost în a încheia contracte cu firme care să asigure noile refugii... în timp (ploios) util. Prin urmare, ieri, când era vâjgălăul mai mare, gălăţenilor rămaşi în bătaia vântului şi a ploii nu le-a rămas decât să se călească în staţiile de autobuz, să mediteze la Bacovia şi, eventual, odată ajunşi în locurile de destinaţie, să ia un paracetamol. Cei care au avut norocul să prindă un loc în refugiile Lidl nu ar trebui să se bucure mai mult decât e cazul. Contractul încheiat cu Primăria este pe un an de zile, aşa că n-ar fi exclus ca, la anul, tot pe o vreme ca asta, să se găsească şi ei în postura de a dârdâi prin staţii aşteptând cu ochii în ploaie semnarea unor contracte cu firmele amatoare de publicitate.

Citit 1545 ori Ultima modificare Marți, 04 Decembrie 2012 15:34

3 comentarii

 • postat de flo
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 22:54
  Alea sunt refugii!!!!???? Dak intra doi maidanezi deja nu mai ai loc!! Iar dak ploua si bate vantul este ca si cum nu ar fi!!! LOL
  0
  0
  Raportează
 • postat de Iancu Jianul
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 12:13
  Mimi pentru asta trebuie interes, bani si pornite rotitele. Vorbim de lucruri sfinte. Parcul tin tiglina 1, este tot invadat de casa de lemn ungureasca plina de cuie, faleza de chioscuri, iar ambarcatiile de agrement de dimensiuni stau sa rugineasca. Cred ca ne rade toata europa, oras la dunare si nu avem trafic fluvial de persoane. Cu investiti nerambursabile UE "am putea" construi cateva vaporase, avem santierul (vandut) langa noi si tabla (vandut) langa noi. CREIER NE MAI TREBUIE!
  Suntem, lenti, delasatori, pasivi, inferenti, fuduli.... pacat de calitatile care alte popoare nici nu viseaza sa le aibe.
  Tara asta trebuia locuita de nemti sau japonezi, era mai bine!
  0
  0
  Raportează
 • postat de mimi
  Miercuri, 05 Decembrie 2012 09:24
  ma intreb si eu....de ce nu pune primaria refugii si sa inchirieze spatiul publicitar? asta ca sa nu mai plece fiecare cu refugiile in brate cand se incheie contractele ....
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.