Tot păţitu-i priceput: Din timp, licitaţie pentru iluminatul festiv

Tot păţitu-i priceput: Din timp, licitaţie pentru iluminatul festiv
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primarul municipiului Galaţi, Marius Stan, a anunţat că va demara de pe acum procedurile pentru iluminatul festiv de sărbători. Iar SC MK Illumination SRL Hunedoara, care a asigurat luminile de sărbătoare ale oraşului, va fi plătită pentru ceea ce a oferit, deşi valoarea contractului încheiat cu Primăria se ridică la 560.828 de lei. „Avem o simulare pe care le-am trimis-o şi lor - ce am vrut noi şi ce-a ieşit. Au fost şi câteva perdele care nu au funcţionat. Per ansamblu, având în vedere criza de timp în care am organizat totul, a ieşit relativ bine. Va fi mai bine la anul! Făcând licitaţia de acum alegi tu ce vrei şi la alţi bani. Când o faci prin octombrie – noiembrie îţi dau ei ce au”, a explicat edilul.

Citit 1380 ori Ultima modificare Duminică, 20 Ianuarie 2013 15:59

4 comentarii

 • postat de Onofrei Sergiu-Gabriel
  Miercuri, 23 Ianuarie 2013 14:59
  Scarnavia aia de sarme imbarligate intr-un amalgam haoti, agatate de stalpi, se pot numi ,,Iluminat festiv"???????? Nea Stane, nu suntem toti prosti si incuiati. Vrei sa vezi iluminat PE BUNE festiv??? Mergi mataluta la Timisoara, Cluj-Napoca, Oradea... Si-ti spun din vazute nu din amintiri!!! Acolo lumini feerice si jocuri de lumini frumoase care te uimeste. Nu zdrentele pe care le-ati agatat de stalpii numai IN ZONA CENTRALA, iar periferia a fost ABANDONATA TOTAL!!! Sa iti fie rusine primare! Nu inghitim galustele scarboase ale dumitale si partenerilor dumitale de ,,spagi"!!! Canta in alta parte!!! Nu pentru noi neaparat cerem aceste lucruri ci pentru COPIII nostri, nepotii nostri!!! Ei meritau ceva frumos, nu panaramele de beculete. Si tare mai bine aratau zdrentele dumitale atarnate de stalpi ai caror lampi ale iluminatului public in mare parte NU FUNCTIONAU! Ca si azi: sute de stalpi ale caror lampi cu descarcare in sodiu nu functioneaza!!!! Lasa-ne naibii primare, ca nu suntem prostii dumitale....
  0
  0
  Raportează
 • postat de suparatu`
  Marți, 22 Ianuarie 2013 15:51
  Nea` Stan i-si pune cenusa`n cap, pentru a ne aburi ! Numai ca noi nu l-am ``citit`` .....
  0
  0
  Raportează
 • postat de DoRmi
  Luni, 21 Ianuarie 2013 17:53
  La atata banaret cheltuit, Galatiul trebuia sa fie scaldat in lumina...
  Parerea mea este ca nici jumatate din suma n-a fost alocata acestui scop!?!
  Ce se pregateste? Nu pot "DoRmi" linistit!!!
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Luni, 21 Ianuarie 2013 10:56
  Abureala pe banii prostilor ! Acum, 'nea stan , impreuna cu acolitii sai, isi freaca mainile si numara euroii rezultati din jecmanirea galatenilor ! Pana la anul care vine uitam si iar jecmaneala si iar scuze ca bla, bla, bla ......si iar o luam de la capat ! Daca-i tine de ce sa n-o faca omul ?!? Cu aceeasi vrajeala a umblat si cu amaratii astia de la Otelul.... ! Bravos primare ! Bravos natiune !
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.