Reparaţii la pachet: Primăria promite reabilitarea mai multor străzi

Reparaţii la pachet: Primăria promite reabilitarea mai multor străzi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

După ce o maşină a Ecosal s-a scufundat săptămâna trecută pe strada Dr. Răutu, din cartierul Siderurgiştilor Vest, din cauza nămolului, Primăria promite că, în cel mai scurt timp, strada va fi inclusă într-un proiect de reabilitare a străzilor din municipiul Galaţi. „Atât strada Dr. Răutu, cât şi alte străzi aflate într-o situaţie similară, din municipiul Galaţi, vor fi cuprinse într-un proiect care urmează să acopere necesarul de utilităţi şi a cărui elaborare urmează să fie făcută în cel mai scurt timp”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache. Pe de altă parte, reprezentantul Primăriei nu a putut să spună exact câte străzi vor intra în proiectul de reabilitare. În ceea ce priveşte problema lipsei canalizării de pe strada respectivă, purtătorul de cuvânt a spus că infrastructura este dată în grija Apă-Canal.

Citit 1294 ori Ultima modificare Luni, 28 Ianuarie 2013 17:55

2 comentarii

 • postat de cititor online de vlg
  Marți, 05 Februarie 2013 10:34
  pe acceasi directie cu str.basarabiei, carpiti macar si calea prutului , intrarea macar teoretica in UE , care reprezinta prima impresie pe care si-o face oricine intra in acest oras infect, este intr-o stare deplorabila plina de gropi si hartoape, cu lucrari si sapaturi care nici macar nu-s acoperite cu pamant , daramite asfaltate , cu treceri peste liniile de tramvai de-ti rup masina in doua... pentru cei care acceseaza zilnic locul asta careia ii zice in mod abuziv strada e o mare bataie de joc... in curand cred voi da in judecata primaria galati pentru acoperirea daunelor
  0
  0
  Raportează
 • postat de nic
  Miercuri, 30 Ianuarie 2013 11:20
  Va rugam reparatii strada Basarabiei de la cimitir pana in str. Traian macar, sau va rog circulati dvs. d-l primar cu masina personala nu cu cea de serviciu.
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.