Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
11 comentarii

Vicepreşedinta Consiliului Judeţului Galaţi, Tania Bogdan, susţine că Instituţia CJ-ului nu are de ce să îşi piardă din atribuţii în cazul regionalizării României. Potrivit acesteia, legătura dintre Consiliul Judeţului şi Consiliul Regional va fi cam cea care este între Consiliul Judeţului şi primăriile din judeţ acum. „Nu cred că Instituţia Consiliului Judeţului Galaţi îşi va pierde din atribuţii. Nu are de ce. Se va merge mult de la minister către regiuni”, a spus vicepreşedinte CJ, Tania Bogdan. De asemenea, aceasta consideră că nu va conta unde va fi aşezat centrul regiunii, atâta timp cât Consiliul Regional îşi asumă proiecte care să acopere toată zona. Mai mult, aceasta a subliniat că dacă unul dintre motivele pentru regionalizare este atragerea fondurilor europene, atunci nu poate fi decât de acord cu acest proiect de lege, atâta doar că deocamdată structurarea hărţii nu este optimă. „Atâta timp cât regionalizarea este necesară pentru atragerea mai multor fonduri europene, cred că este benefică. S-ar mai putea lucra la hartă. Normal, ca fiecare gălăţean, aş vrea ca centrul regiunii să îl reprezinte Galaţiul”, a mai spus reprezentantul CJ.

Citit 2117 ori Ultima modificare Joi, 07 Februarie 2013 18:25

11 comentarii

 • postat de Ion Ghica Miercuri, 13 Februarie 2013 01:57 Link la comentariu
  0
  0

  Scirbosenia dracului

  Raportează
 • postat de replica Duminică, 10 Februarie 2013 20:47 Link la comentariu
  0
  0

  nu orice femeie, orice femeie cu creier si care se poate descurca singura

  Raportează
 • postat de o tanara reusita fara loc Duminică, 10 Februarie 2013 14:40 Link la comentariu
  0
  0

  iata ca babaciunea asta tine in mana tot inv jud galati , a pus toate loazele directori si in unele cazuri inspectori, la pnl nu are nimeni loc de ea , uraste orice femeie ar dori sa se afirme in partid

  Raportează
 • postat de Fata brutarului turmentat Duminică, 10 Februarie 2013 00:50 Link la comentariu
  0
  0

  In spatele babaciunilor astea cu licenta de fete mari se ascund cu totul si cu totul alte interese de partid bine gandite in conservarea puterii. Aceasta babaciune va fi umila si va executa ordinal de sus asa cum I se va cere si nu va avea opinii ca unul mai tanar.

  Raportează
 • postat de fara replica Sâmbătă, 09 Februarie 2013 11:59 Link la comentariu
  0
  0

  Nu le intra pe nici o ureche dnei Tania si onor dlui. Bacalbasa nemultumirile noastre,au painea si cutitul si fac legile cum poftesc;nenorocirea e ca au si unelte bune-loaze tinere,ce-i drept,dar loaze,cu creierase setate pe propasirea fara munca si cu brate muschiuloase pt carat spagi-vezi individul ala de la Cuza de care scrie Ion, si cati altii mai sunt si taie frunza la caini in locuri caldute

  Raportează
 • postat de Y Sâmbătă, 09 Februarie 2013 08:15 Link la comentariu
  0
  0

  Ce sa priceapa babaciunea asta si cu paranoicul si bosorogul Bacalbasa,care debiteaza numai prostii pe la toate televiziunile ce inseamna eficienta si eficacitate ,reducerea cheltuielilor statului,care are structuri si suprastructuri hiperincarcate,cand ei toata viata au mancat bani de la stat.Sa ia dracului,exemplu Germania:aia au 80 milioane de locuitori si 20 de landuri(media 4 mil loc),un total de 400000 de functionari publici,si vreo 400 de parlamentari.Facand o regula de trei simpla,daca vrem sa fim ca ei,noi ar trebui sa avem 4 sau 5 regiuni, cu desfiintarea judetelor,41 sau 42 cate sunt),100000 de functionari publici in loc de 1300000 cat avem acum,maxim 100 de parlamentari in loc de 588 cat avem acum,samd.Nu cred ca putem face asta dintr-o singura miscare ,dar acolo trebuie sa tindem,daca tot ne-a mancat undeva si am vrut in UE,acolo unde trebuia sa fim primiti poate peste vreo50 sau 100 de ani.Daca vrem sa fim ca americanii conditiile sunt si mai dure: trei regiuni si max. 40 de parlamentari.Cu sontorogii astia vrem noi sa facem progrese ,cand ei nu ca nu pricep nimic,dar acolo unde sunt pusi ,le e gandul numai la golanii,cum sa fure,cum sa se imbogateasca necinstit cat mai repede,si sa incarce structurile statului in asa fel ca nu ai loc sa mai intri in cladirile care le gazduiesc ,de cati tocatori de frunza la caini avem.Du-te mamaie si cresteti nepotii si lasa pe altii mai tineri si scoliti sa faca ceva treaba daca vrem sa progresam cu ceva,daca nu va fi ,vai de capul nostru,ca si asa ii vai de noi.

  Raportează
 • postat de Ion Vineri, 08 Februarie 2013 16:40 Link la comentariu
  0
  0

  Acdeasta doamna Tania Bogdan ar face bine sa explice de ce a facut, ca profesoara, un schimb de posturi ilegal in august 2012. Mai exact, metodologia prevedea ca profesorii care implinesc varsta de pensionare pana la 31 august 2013 nu au voie sa faca schimb de catedra, iar dumneai a implinit varsta de pensie pe 8 septembrie 2012!
  Astfel Hahui Corneliu a devenit titular la Cuza, pe postul Taniei. Insa decizia lui e nula si atacabila in instanta, deoarece s-a facut cu incalcarea legii.

  Raportează
 • postat de marian Vineri, 08 Februarie 2013 16:10 Link la comentariu
  0
  0

  Tania Bogdan ar trebui sa stea la pensie .Ar trebui sa lase locul unui tanar , dar nesimtirea si lupta pentru ciolan o tine in functie alaturi de alt mos Bacalbasa .Ne-am cam saturat de voi .

  Raportează
 • postat de Atributia Vineri, 08 Februarie 2013 10:26 Link la comentariu
  0
  0

  Dar de cand e Bacalbasa la CJ a avut vreo atributie Consiliul? A avut doar atributia de a face angajari pe criterii politice, pe bunul plac al lui Spider-Man si sa declanseze razbunari impotriva cui nu-i convine lui Bacalbasa.
  Atributiile astea se patreaza in noua formula?

  Raportează
 • postat de Marius Vineri, 08 Februarie 2013 09:52 Link la comentariu
  0
  0

  Discutia este extrem de tehnica si, fara indoiala, implica si o profunda analiza politica. O dezbatere publica, dar de care frânarii din Parlament sa tina seama, ar fi de dorit. În ceea ce priveste alegerea unui centru regional, cred ca el trebuie sa fie Galbrai sau...Braigalul. Viitoarea metropola ar avea cele mai puternice argumente.

  Raportează
 • postat de IC Vineri, 08 Februarie 2013 04:59 Link la comentariu
  0
  0

  In sfarsit "m-am linistit" .Credeam ca regionalizarea este o treaba serioasa ,vad insa ca nu se doreste decat adaugarea unei structuri birocratice in plus. Ca la noi la nimenea ,populatia tarii si mai ales cea contribuabila a scazut foarte mult in timp ce numarul de parlamentari a crescut , acum facem si regiuni peste judete ,ce or sa mai inventeze oare ca sa fie cat mai multe locuri caldute si bine platite pentru lipitorii de afise? Daca este atat de necesara regionalizarea ,sa fie facuta dar sa se desfiinteze judetele ,eventual regiunile sa fie de marimea a trei,patru judete . Greu or sa mai fie de desfiintat judetele , cum sa accepte baronii ,baronesele si ciurda de birocrati aciuati la conducerea acestora ? Un avantaj al desfiintarii judetelor ar fi si dezradacinarea de la ciolanul banului public a vesnicilor abonati , a celor care au prins radacini zdravene si nu fac decat periodic sa se mai roteasca ,sa "pape gura la toti" . Om trai si om vedea ,dar dupa cum merg lucrurile cred ca regiunile si judetele or sa administreze o tara de pensionari ,tineretul v-a pleca in masa si bune face , ,aici nu mai exista nici o speranta ..............

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.