Vor gălăţenii mijloace de transport noi?
Foto: Foto: Vasile Caburgan

Vor gălăţenii mijloace de transport noi?
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Situaţia transportului în comun şi noile facilităţi acordate pe bază de bilet au constituit, de la începutul lunii, motiv de dispută între pensionari şi autorităţi, pe de o parte, şi între gălăţenii mai tineri şi cei vârstnici. Primăria îşi propune acum să cheltuiască o sumă importantă pe un proiect multianual de achiziţie de mijloace noi de transport, în locul binecunoscutelor autobuze SH. Iată ce cred gălăţenii despre această măsură:

Doamna Grădinaru, pensionară: „Sigur că este o idee bună, pentru că actualele autobuze sunt cam vechi şi nu cred că o mai duc mult”.

Ovidiu Nedu: „Sincer, nu mi se pare chiar tragică situaţia transportului în comun în Galaţi, dar dacă se cumpără câteva autobuze noi nu cred că strică. Totuşi, situaţia nu mi se pare de maximă urgenţă, comparativ cu alte oraşe stăm bine! Pe de altă parte, cred că puteau fi găsite alte domenii care au nevoie urgentă de bani. De exemplu sunt atâtea clădiri valoroase, istorice sau de epocă pe care nu le vede nimeni că se dărâmă. Lucrez într-un domeniu care are legătură cu patrimoniul şi regret că sunt atâtea clădiri valoroase care se pierd, care nu mai pot fi recuperate şi pentru care nu se dau bani de reconstruire şi sunt demolate!”.

Maria Stan, pensionară: „Să cumpere maşini noi în loc de second hand. Dacă sunt bani şi are Primăria, să ia, să fie şi oraşul mai frumos, să mergem şi noi în condiţii mai bune”.

Domnul Cosma, pensionar: „Ăştia de la Primărie sunt hoţi. Ne pun pe drumuri pe noi, pensionarii, ia biletul - dă biletul şi tot aşa. Eu mă duc o dată - de două ori pe lună, cum am fost acum la Casa de Pensii. Ei ne cheamă şi ne ţin la cozi că ne trebuie nu ştiu ce adeverinţe, buletin. Am 75 de ani, daţi-o încolo, abia mă mişc de-acasă, m-am dus, am stat la coadă, am îngheţat şi am fost bolnav două zile. Mai bine, decât să ia maşini noi, lăsa liber transportul pentru pensionari!”.

   

Citit 1001 ori Ultima modificare Miercuri, 27 Martie 2013 18:03

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.