Răspunsuri în doi peri ale primarului Dumitru Nicolae

Răspunsuri în doi peri ale primarului Dumitru Nicolae
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În ultima perioadă de timp, primarul municipiului Galaţi, Dumitru Nicolae, şi-a făcut un adevărat obicei în a răspunde în doi peri, atunci când subiectele par a fi deranjante. Deja răspunsurile gen „aş fi bun/inginer/doctor dacă aş şti să răspund la această întrebare” sau celebrul „în gară, la Dolhasca!” au fost depăşite, dacă se poate spune aşa, de alte răspunsuri la fel de ironice. 

Dincolo de supărarea  jurnaliştilor care nu mai reuşesc să afle răspunsuri concrete la întrebări punctuale, rămâne, totuşi, amuzamentul.

Termene şi termeni

De pildă, recent, un jurnalist s-a interesat, în cadrul unei conferinţe de presă, când se vor termina lucrările la un anumit obiectiv de interes public din oraş.

Răspunsul primarului a venit prompt şi logic: „Când va fi gata!”. Cu o astfel de estimare clară a termenului de execuţie, se mai miră cineva de eternele lucrări prin oraş?

Misterul îşi dă concursul

Poate cel mai amuzant răspuns al primarului dat până acum unui jurnalist a fost cel referitor la identitatea noului arhitect şef al Primăriei municipiului Galaţi. Cum în jurul fostului arhitect-şef, Eleonora Marin, s-au ţesut numeroase discuţii, interesul pentru următorul arhitect-şef este justificat.  Dar ce atâta vorbă?, mai bine să reproducem dialogul dintre jurnalist şi primar pe acest subiect.

Jurnalist: - Cine o înlocuieşte pe Eleonora Marin?

Primar: - Cum cine? E pus demult, noul arhitect-şef!

Jurnalist: - Şi cine este noul arhitect-şef?

Primar: - Păi…cel care va câştiga postul, prin concurs!

Mai aveţi nevoie de comentarii?

Citit 1575 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.