Scandal monstru la PSD. Dr. Bacalbaşa dă fotoliul de preşedinte pe tronul de sultan

Scandal monstru la PSD. Dr. Bacalbaşa dă fotoliul de preşedinte pe tronul de sultan
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În acest weekend, un scandal a zgâlţâit din temelii PSD. După ce i-a tolerat apariţiile pitoreşti de la televizor - „Te pui cu blondele?”, revelionul alături de manelişti şi dansul cu Daniela Crudu, plus apariţia în Spiderman - ministrul Dan Nica, liderul PSD Galaţi, şi-a ieşit din pepeni când a aflat ce pune la cale dr. Nicolae Bacalbaşa. Preşedintele CJ a primit o ofertă de nerefuzat: să joace în serialul său favorit, în rolul lui sultanului Suleyman Magnificul, ultimii ani de domnie. Dan Nica a catalogat ideea ca „derapaj” şi i-a interzis să accepte oferta, reproşându-i că judeţul Galaţi nu-i raia turcească! Bacalbaşa s-a înfuriat şi şi-a scris demisia din funcţia de preşedinte!

Nechita, salvarea politică a anestezistului

Furios, Dan Nica a vrut să supună la vot excluderea din partid a lui Bacalbaşa, dar în ajutorul acestuia a sărit prietenul său de nădejde, dr. Aurel Nechita. Acesta l-a îmbunat pe Nica şi l-a convins că Bacalbaşa ar fi cel mai bun să-i ia locul în Parlamentul pe care va fi silit în curând să-l părăsească, după ce a fost declarat incompatibil. „Dacă tot o să-mi pierd mandatul, măcar să ştiu că acela care mă va înlocui este tot doctor şi că îmi va duce mai departe proiectele! Cel mai bine ar fi ca în locul meu să candideze dr. Bacalbaşa. Nu o să întrebe nimeni unde este dacă va lipsi din Parlament pe timpul filmărilor!”, a temperat situaţia dr. Nechita.
Pentru moment, situaţia critică din PSD s-a aplanat. Interimar în locul lui Bacalbaşa a fost numit vicepreşedintele Cornel Hamza. Deloc surprinzător, dacă avem în vedere că dr. Bacalbaşa fiind mai mult în deplasări, în avion sau la talk-show-uri, de treburile CJ se ocupa, oricum, vicele Hamza!

Turcii, cuceriţi de fostul preşedinte

Dr. Bacalbaşa ne-a dezvăluit culisele ofertei turcilor. Casa de producţie a celebrului serial a considerat că este cel mai potrivit pentru rolul sultanului ajuns la vârsta a treia, pentru că actualul interpret al lui Suleyman nu reuşea deloc să se adapteze. Mai mult, turcii au remarcat asemănări între reprezentările lui Suleyman şi chipul lui Bacalbaşa, şi au fost realmente impresionaţi de pasiunea şi de interesul acordat de preşedinte filmului lor. „Totul se datorează ultimei vizite făcute la Bruxelles, despre care şi dumneavoastră aţi scris. M-a contactat producătorul serialului şi m-a spus aproape plângând: «Domnule Bacalbaşa, Turcia nu este în Uniunea Europeană, dar prin dumneavoastră, care aţi vorbit despre Suleyman Magnificul la Bruxelles, în Parlamentul European, ne-am simţit parte a UE. Un asemenea gest nu poate fi trecut cu vederea. Rolul pe care vi-l oferim în serial este modul nostru de a vă mulţumi». În plus, mi-au spus că există reale asemănări între mine şi reprezentăriile istorice ale lui Suleyman! Mi-am pus un fular în cap legat ca un turban şi mi-am dat seama că au perfectă dreptate!”, ne-a spus Bacalbaşa.

„Toţi suntem actori pe scena vieţii!”

Medicul abia aşteaptă să o cunoască pe sultana Hurrem, şi să-şi pună caftanul, papucii şi bijuteriile de sultan. „Va trebui să-mi las barbă, aşa cum avea şi Suleyman, dar nu cred că va fi o problemă, deşi n-am purtat niciodată aşa ceva. O să văd cum îmi stă. Peste o lună, voi merge pentru probele de costume! Voi profita de acest moment pentru a începe lucrul la noua mea carte, care chiar aşa se numeşte «Sunt sultanul de partid»! Producătorii turci m-au asigurat că nu trebuie să vorbesc turceşte, pentru că voi fi dublat. Vocea va fi cea a actorului care a jucat şi până acum în serial rolul sultanului. Consider că mi-am făcut numai datoria ca preşedinte CJ şi că judeţul va avea mai mult de câştigat cu un fost preşedinte actor de film! Ronald Reagan a fost mai întâi actor, şi apoi preşedinte. Eu am fost mai întâi preşedinte, şi acum voi fi actor!”
Pentru detalii suplimentare despre acest caz CLICK AICI.

Citit 3432 ori Ultima modificare Luni, 01 Aprilie 2013 00:01

7 comentarii

 • postat de constantin adrian
  Marți, 02 Aprilie 2013 09:00
  Am fost cu el ,intr- o excursie (21-04-1990) Rusia , (Murmansk,Moscova, e.t.c, ) si sa faci contrabanda cu lame de ras Sputnic ,si sapunuri Palmolive , scuzati- ma ! MAa refer la ciorouil asta !
  0
  0
  Raportează
 • postat de educatorul
  Luni, 01 Aprilie 2013 14:29
  nici nu mai trebuie speriati copii cu "bau-bau". pastrezi imaginea pe comp si cind nu-i copilul cuminte i-o arati si ii spui ca-l chemi daca nu se cuminteste si se mai bate la gradinita.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Pardon_ umor in trei acte cu-n tablou si trei trandafiri
  Luni, 01 Aprilie 2013 11:16
  Ba eu cred ca poate face proba la costumele lui MOS TEACA .Ar face cea mai mare audienta pentru pitziPUI si pitziPOANCE la maniacii curentului cultural ALMANAHE dupa 1989 .
  0
  0
  Raportează
 • postat de Lucian
  Luni, 01 Aprilie 2013 10:35
  Cine nu stie ca azi e 1 Aprilie?
  Bacalbasa a fost cel mai slab director al spitalului judetean, oare cum l-au ales in fruntea judetului? El nu a fost capabil sa conduca un spital si credeti ca va fi mai bun in functia pe care o are acum?
  0
  0
  Raportează
 • postat de Cetatenii
  Luni, 01 Aprilie 2013 09:04
  Alo PSD,CJ,Bacalbasa noi cei din nordul judetului am votat tot timpul cu PSD dar voi uitati repede de noi si nu vreti sa reparati drumurile asfaltice din jurul orasului Beresti si a satului Plesa.
  0
  0
  Raportează
 • postat de IC
  Luni, 01 Aprilie 2013 02:34
  1 APRILIE ? Pacat ca nu este adevarat . Ce poza edificatoare este atasata pacalelii , este de pe Antena 3 ? Daca tot "pleaca " ( ce bine ar fi) sa nu ia tronul de sultan ca sperie haremul .....si ramane cu gaurile de astupate precum drumurile judetene.
  0
  0
  Raportează
 • postat de JUSTITIARUL
  Luni, 01 Aprilie 2013 00:39
  JEGUL ASTA DE TIGAN NICI NU AVEA CE CAUTA LA CONDUCEREA C.J; CINEVA, SA-I CEARA BANII INAPOI CARE I-A PRIMIT DE LA C.J CA SI INDEMNIZATIE; INTODEAUNA AM SPUS CA NOI GALATENII NU STIM SA VOTAM SI PE CINE VOTAM; BINE CA AM SCAPAT DE JEG; POATE CU ACEASTA OCAZIE, TI-O TRAGE LA GAOAZA TURCALETII, FOLOSINDU-TE CA MATERIAL DIDACTIC;
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.