S-au spart găştile din Primăria Galaţi. Organigrama, pe ultima sută de metri

S-au spart găştile din Primăria Galaţi. Organigrama, pe ultima sută de metri
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noua organigramă a Primăriei municipiului Galaţi, cu tot cu ocupanţii posturilor, a ajuns deja pe ultima sută de metri şi, potrivit surselor noastre, de la începutul lunii mai ea ar putea deveni operaţională. Municipalitatea a reuşit să centralizeze opţiunile exprimate de către toţi salariaţii şi, din câte se pare, nimeni n-a spus "pas!" posturilor propuse în locul celor pe care le-au deţinut sub oblăduirea primarului Dumitru Nicolae. Pe lângă foştii şefi ai primăriei lui Nicolae, care nu se mai regăsesc în posturile-cheie pe care le deţineau, ci cu o treaptă sau chiar mai multe mai jos, noua structură a administraţiei locale mai aduce o noutate! Potrivit aceloraşi surse, sunt sparte găştile şi „bisericuţele” care "făceau legea, tăiau şi spânzurau" în mandatul fostului edil. Astfel, dacă unul dintre foştii şefi rămâne într-o poziţie de conducere, el va fi înconjurat de o nouă echipă. Un cuvânt greu de spus în restructurare l-au avut şi scorurile medii generale, diferenţiate pe competenţă, obţinute la evaluarea personalului de către PwC, potrivit căruia cea mai mică medie 2,1 a fost obţinută de Direcţia Fond Locativ, urmată de Direcţia Economică - 3,0.

Citit 3277 ori Ultima modificare Luni, 22 Aprilie 2013 18:52

8 comentarii

 • postat de Eu
  Joi, 25 Aprilie 2013 20:14
  Nu. Gastile nu s-au spart. S-au reconfigurat. Au acum alti lideri. Poate mai tineri. Celor vechi li s-au asigurat locuri caldute, drept multumire la aportul adus. Cei noi, acum, invata de la "specialisti".
  Nu se mai aude nici zanganit de catuse, nici personalitatile vizate din Primarie nu au plecat benevol de teama dezvaluirilor si hainele s-au spalat in familie, cum se zice.
  Ar fi interesant de aflat salariile nete incasate de "fosti", in momentul de fata si de comparat cu media salarului net, in privat, pe Galati.
  Ati avea surprize ! Mari !
  Dar nu e bine de mediatizat astfel de informatii pentru ca in cabina de vot, celor multi sa nu le fuga mana cu stampila pe un alt patrat...
  0
  0
  Raportează
 • postat de Nu cred, ar muri de foame la cheltuielile lor personale de nababi.
  Miercuri, 24 Aprilie 2013 17:31
  Găștile se sparg și se refac, au o putere de regenerare formidabilă de parcă ar fi coada de la șopârlă ruptă ce se reface până a doua zi. Găștile sunt nevoite să se regenereze pentru ași trăi traiul și a mânca mălaiul, singura sursă fiind contractele cu statul nefiind în stare să facă afaceri pe cont propiu așa cum este în Occident. Și dacă ar rămâne ceva durabil în urma lor, dar dezastrul afacerilor conform pregătiri lor, la pământ. În Occident ar muri de foame, afacerile lor fiind bazate pe furt și ar intra la pușcărie, normal la ei, anormal la noi, distrugând orașul Galați încet și sigur.Se vede cu ochiul liber. Kaufland trei ne arată ce se poate face cu o investiție durabilă, bună pentru toți, populație, administrația locală prin impozite și arhitectură modernă într-o groapă moartă. Ei pot, noi cu distrugerile sistematice culminând cu garajele ve se văd pe Google Maps, imagini luate la sol Street View.
  0
  0
  Raportează
 • postat de Akbar
  Marți, 23 Aprilie 2013 10:10
  Cata grija si atentie mai aveti voi de organigrama Primariei si cum mai scoateti voi cate un articol "incendiar" pentru fiecare "fas" venit de acolo ! Dar fata de noii "argati" atarnati politic, care aproape un an s-au antrenat pe tusa, unii dintre ei benevol in speranta ca vor prinde cate ceva, de ce nu aveti aceeasi grija si aplecare ? Acum s-au linistit lucrurile, altii s-au mai inghesuit sa le faca loc si "specialistilor" care pana mai ieri intrau cu fesul in mana in Primarie.
  Si bineinteles, locurile au fost ocupate prin concurs, pe baza de CV si experienta profesionala, asa cum scrie la carte, ca doar o institutie publica nu-i sediu de partid.
  A fost doar o simpla coincidenta ca "plantatii politic" au castigat fotoliile scoase la mezat.
  0
  0
  Raportează
 • postat de AFARA CU CACARAU DIN SENATUL ROMANIEI
  Marți, 23 Aprilie 2013 09:38
  Prima persoana care ar trebui sa plece este PRIMARUL fotbalist.De la alegerile din 10 iunie 2012, acest individ n-a facut nimic din ce a promis in campania electorala, din contra, a INTARIT mafia in Primarie sustind indivizi dubiosi precum maimutoiul Popa Florin, a adus un alt incompetent din Bucuresti pe post de vice, iar din marionetele INCOMPETENTE angajate de partide, in loc sa le dea afara, acum, dupa ce a cheltuit din bugetul local inutil 150.000 de euro cu firma de avocatura PwC, LE MUTA PE ALTE POSTURI, LA FEL DE CALDUTE, cautand sa-i duca in eroare pe galateni.

  Cel mai bun lucru pe care pot sa-l faca galatenii este sa IASA IN STRADA, si sa-l scoata de urechi pe acest incompetent care se autodefineste liberal, ceea ce ste o alta minciuna.Liberalismul in Romania nu mai exista in special de cand la conducerea acestui partid a venit Antonescu, a cariei tinta pur personala este sa ajunga la Cotroceni.PNL-ul de astazi este un partid de homosexuali, care isi dau pantalonii jos pentru coit, la comanda PSD-ului.
  0
  0
  Raportează
 • postat de galatean
  Marți, 23 Aprilie 2013 09:03
  "S-au spart vechile gasti !" Ha, ha, ha, ha....... ! Au plecat unii, care au furat de-au rupt si au venit altii, muuult mai flamanzi si mai pusi pe furat din banul public , gen: bacalum, costache, aurel vlaicu ( ala care face numele celebrului aviator de ras ! ), cotca si multi alti lingai, in frunte cu fotbaliatorul, care numai la binele galatenilor nu se gandesc !!! Stati linistiti ca banii nostri sunt pe "maini bune" !
  0
  0
  Raportează
 • postat de Vulpea liberala _trofeu pentru Pilat evaluatorul
  Marți, 23 Aprilie 2013 08:40
  "Astfel ,daca unul dintre fostii sefi ramane intr-opozitie de conducere,el va fi inconjurat de o noua echipa ." Curat liberalism, parca a mai aplicat "cineva" formula aceasta dupa "impuscatu` " Si ce -a iesit ???
  0
  0
  Raportează
 • postat de Alte gasti
  Marți, 23 Aprilie 2013 07:50
  Mai bine spus au venit alte gasti sa conducă Primaria.Se pare ca mult mai lacomi si flamanzi.
  0
  0
  Raportează
 • postat de xyz
  Marți, 23 Aprilie 2013 07:45
  Dar ca au aparut o gramada de atarnati politici (consilieri, membrii prin CA, tot felul de altii competenti) nu scrii? Sau esti atat de echidistanta incat iti tremura chilotii in fata primarului? Si patronului...
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.