Duminică, la Festivalul Scrumbiei, spectacol cu Sofia Vicoveanca, Alexandra Ungureanu şi Mandinga

Duminică, la Festivalul Scrumbiei, spectacol cu Sofia Vicoveanca, Alexandra Ungureanu şi Mandinga
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

În sfârşit, Primăria municipiului Galaţi a binevoit să facă public programul de distracţie ticluit pentru cea de-a XIII-a ediţie a Festivalului Scrumbiei.

Sărbătoarea de Florii începe dis-de dimineaţă, la ora 7.00, cu un concurs de pescuit pe Faleza Inferioară a Dunării, în zona Pescarul. După patru ore, capturile vor fi admirate, iar pescarul care va prinde cel mai mare peşte şi ghinionistul care-l va agăţa în undiţă pe cel mai mic vor fi premiaţi. Şi tot dimineaţă, pe Faleza Inferioară, meşterii populari gălăţeni îşi vor expune produsele tradiţionale.

Aveţi chef de sport şi mişcare? La 10.30, la Grădina Botanică se să startul unui cros, care se va încheia la Elice. Participanţii de toate vârstele şi de orice condiţie fizică vor fi aşteptaţi la finiş cu premii. Vă place sportul, dar numai să-l priviţi? Tot la ora 10.30, în zona Foişorului de pe Faleza Inferioară, sportivi legitimaţi la cluburile gălăţene vor oferi demonstraţii de taekwondo, box şi lupte. Iar artiştii Teatrului de Păpuşi “Gulliver” le vor oferi prichindeilor momente vesele şi pline de învăţăminte din poveştile copilăriei.

Dacă o să vi se pară prea scumpă sau prea piperată scrumbia care va sfârâi pe grătare, ţineţi seama că la prânz, la Biserica Precista, 200 de enoriaşi vor fi aşteptaţi cu tot atâtea porţii de peşte.

Dacă v-aţi pus burta la cale, merge o muzică bună. După ora 14.00, pe Faleza Inferioară, la Foişor, gălăţenii sunt invitaţi la un concert de revistă şi program café, susţinut de artiştii Teatrului Muzical “Nae Leonard”, în colaborare cu Centrul Cultural “Dunărea de Jos”.

Festivalul Scrumbiei se va încheia cu un concert care va începe după ora 18.00 şi va aduce în faţa gălăţenilor vedete de primă mână. Vor concerta pentru dumneavoastră Sofia Vicoveanca şi ansamblul “Doina Covurluiului”, Alexandra Ungureanu & Crush şi Mandinga.

Citit 3065 ori Ultima modificare Marți, 23 Aprilie 2013 20:32

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.