Dorin Chirtoacă a cucerit Galaţiul

Dorin Chirtoacă a cucerit Galaţiul
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Primarul Basarabiei”, Dorin Chirtoacă, a reuşit să adune miercuri seară la Galaţi aproape toată suflarea studenţilor basarabeni care studiază la Galaţi. Întâlnirea a fost una electorală, Republica Moldova fiind acum în febra alegerilor parlamentare, care vor avea loc peste două săptămâni.

Însă, deşi Dorin Chirtoacă venise la Galaţi pentru a-i convinge pe studenţii de aici să se prezinte la vot şi să aleagă opoziţia reprezentată de Partidul Liberal, discuţia a migrat inevitabil către problemele cele mai importante ale societăţii din stânga Prutului. Primarul Chişinăului a dialogat cu asistenţa vreme de aproape patru ore, mult mai mult decât îşi propuseseră organizatorii, pe marginea sărăciei şi ilegalităţilor din Republica Moldova.

Dorin Chirtoacă a atacat dur puterea de la Chişinău, dar şi pe reprezentanţii celorlalte partide politice, afirmând că Partidul Liberal reprezintă singura şansă pentru ca Republica Moldova să iasă din actuala criză şi să se îndrepte spre Uniunea Europeană, implicit spre România.

Vom reveni asupra declaraţiilor tăioase ale lui Dorin Chirtoacă.

Citit 985 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.