Absurd de Galaţi - Apa caldă, jucată la ruleta rusească

Absurd de Galaţi - Apa caldă, jucată la ruleta rusească
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Bun găsit în Galaţiul situaţiilor absurde! Desigur, este absurd ca în fiecare vară gălăţenii care nu au independenţa şi confortul unei centrale termice proprii sau unui boiler electric să fie nevoiţi, în ciuda faptului că plătesc facturile, să sufere fără apă caldă pentru că, nu-i aşa, se face anuala revizie. Paradoxul este şi mai revoltător dacă locuiesc în aşa numita zonă unitară, unde sunt legaţi de conductele Apaterm precum iobagii de glie. Pentru a doua oară în ultima lună, gălăţenii bun-platnici au fost în situaţia absurdă de a le seca robinetele de apă caldă, pentru că Electrocentrale a fost notificată de Romgaz că nu-i mai furnizează gaze pentru producerea agentului termic. Şi, din nou, s-au purtat discuţii la Bucureşti pentru ca oraşul să nu rămână pe uscat. Paradoxal, directorul Electrocentrale ne-a spus că n-ar fi aşa mare bai ca oraşul să rămână o vreme fără apă caldă, că problema ţine de supravieţuirea instituţiei. Ca şi când cineva ar juca la ruleta rusească dreptul gălăţenilor cinstiţi de a avea serviciile pe care le plătesc şi de care trebuie să beneficieze într-un oraş măcar civilizat, dacă nu european. Absurd, dar adevărat!

Citit 1957 ori Ultima modificare Miercuri, 12 Iunie 2013 17:41

3 comentarii

 • postat de un galatean
  Joi, 13 Iunie 2013 20:26
  Astazi au mai fost darmate si ridicate 2 chioscuri din preajma parculetului de la Spitalul de Copiii si inca 2 erau in lucru. Sa speram ca se mentine macar acelasi ritm de lucru in continuare si vor disparea toate chioscurile din jurul parculetului cat si cele lipite de gardul stadionului Otelul pana la sfarsitul saptamanii acesteia.
  Sper sa se continuie si cu chioscurile de la ultimul leu (de la Popescu) si sa fie mutati la Talcioc si sa refaca trotuarele pentru cetateni.
  Spor la treaba!
  0
  0
  Raportează
 • postat de costi
  Joi, 13 Iunie 2013 15:48
  Nu mai dureaza mult pana vom avea fantana in fata blocului si latrina in spate.
  0
  0
  Raportează
 • postat de violeta
  Joi, 13 Iunie 2013 13:33
  "pentru că Electrocentrale a fost notificată de Romgaz că nu-i mai furnizează gaze pentru producerea agentului termic" si asta pentru că Apaterm nu vrea sa plateasca pentru agentul termic primit. Absurd este sa ceri sa ti se livreze agentul termic la parametri din contract, dar sa declari ca nu vrei sa platesti, ca esti in reorganizare. Cand obligati o societate comerciala sa vinda marfa pe gratis, nu simtiti gustul Absurdului ?!
  0
  0
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.