Încă trei zile de dezbatere publică. Propuneri fanteziste pentru Faleza Dunării

Încă trei zile de dezbatere publică. Propuneri fanteziste pentru Faleza Dunării
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Mutarea Bisericii Precista de pe Faleză reprezintă una dintre cele mai fanteziste dintre propunerile făcute de gălăţeni, în cadrul dezbaterii organizate de Primăria Galaţi asupra Planul Urbanistic Zonal (propunerile preliminare de reglementări urbanistice) pentru cel mai important obiectiv turistic al oraşului. La polul opus există şi propuneri pertinente precum amenajarea unui spaţiu expoziţional care să lege Faleza Inferioară de cea Superioară sau construirea unui telescaun/gondolă de-a lungul malului Dunării.

Cetăţenii cărora le pasă de Faleza Dunării şi cred că au soluţii interesante pentru ca zona de promenadă a oraşului să arate ca în ţările civilizate pot consulta PUZ-ul la sediul Parcului de Soft din Galaţi, pe strada Portului nr. 25, între orele 10.00 - 15.00, dar şi pe site-ul municipalităţii şi îşi mai pot spune opinia doar până vineri, 21 iunie, pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Mai mult, gălăţenii se vor putea întâlni cu elaboratorii documentaţiei joi şi vineri, 20 şi 21 iunie, la sediul Parcului de Soft, de la ora 10.00. PUZ-ul a fost elaborat de Asocierea SC Quattro Desing SRL - SC Halcrow Romania SRL, contra sumei de 199.000 de lei, iar obiectivul urmărit este transformarea falezei într-o zonă de promenadă şi agrement.

Citit 1991 ori Ultima modificare Marți, 18 Iunie 2013 17:42

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.