Diplomă de onoare dedicată prof. dr. Aurel Nechita. CJ îl premiază pentru înfiinţarea Facultăţii de Medicină la Galaţi

Diplomă de onoare dedicată prof. dr. Aurel Nechita. CJ îl premiază pentru înfiinţarea Facultăţii de Medicină la Galaţi
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Fostul decan al Facultăţii de Medicină şi Farmacie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos”, dr. Aurel Nechita, va primi o diplomă de onoare din partea Consiliului Judeţului Galaţi, la iniţiativa lui Nicolae Bacalbaşa, preşedintele instituţiei.

Conform expunerii de motive a proiectului de hotărâre, care va ajunge pe masa aleşilor judeţeni în cadrul şedinţei ordinare din această lună, distincţia „are drept scop recunoaşterea meritelor unui profesionist care a dovedit activitate şi implicare deosebită prin înfiinţarea Facultăţii de Medicină şi Farmacie (…) Prof. dr. Aurel Nechita a fost principalul promotor al Facultăţii de Medicină şi Farmacie, atât în calitate de fondator al facultăţii, cât şi în calitate de decan, în perioada 2005-2012. În 2004, s-a înfiinţat facultatea, la iniţiativa prof. dr. Aurel Nechita, fiind de altfel şi primul decan al acesteia”.

În anul 2010, Facultatea de Medicină şi Farmacie a avut 51 de absolvenţi, în anul 2011 instituţia de învăţământ a înregistrat 74 de absolvenţi, iar în anul 2012 - 57 de absolvenţi.

Citit 2862 ori Ultima modificare Miercuri, 17 Iulie 2013 16:47

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.