Nu e normal să stai cu toaleta în bătătură

Nu e normal să stai cu toaleta în bătătură
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Într-un Galaţi cu pretenţii de oraş civilizat şi european, există zone „ca la ţară” deşi poate că am jigni locuitorii din mediul rural care beneficiază, prin grija primarilor, de canalizare, alimentare cu apă şi gaze. Iată ce spun gălăţenii de această realitate care persistă în „Noul Galaţi” al anului 2013:

Păun Stângă, pensionar: „Nu e normal, cum să fie normal?! Un oraş civilizat inclus în Uniunea Europeană, să mai aibă străzi care nu au canalizare, case care au toalete în fundul curţii. Iată am în apropiere de locuinţa mea, o casă fără canalizare, nici toaletă interioară, ci în curte. Din curte, miroase vara de nu se poate, vin muştele! Ce caută un doctor la Consiliul Judeţean, când ar fi trebuit un inginer agronom, care să ştie ce se întâmplă acolo! Dincoace, la Primărie, a pus un fotbalist, ce să facă? Aici ar trebui un manager de profesie, un om care se pricepe la administraţie ca lumea, la gestionarea oraşului! Am peste 80 de ani şi îmi permit să vă spun că nu e normal, e un haos!”.

Dănuţ Busuioc, preşedintele Asociaţiei „Job”: „Cu sau fără canalizare, acesta este Galaţiul nostru şi îl iubim aşa cum este!”.

Maricica Iepure: „Este ceva imposibil! Canalizarea este ceva elementar pentru un oraş! Primarul a promis multe, dar nu se vede mai nimic".

Ana Cazac, pensionară: „Ar trebui să nu fie aşa ceva, străzi fără canalizare, ar trebui să fie bine în oraş! Administraţia nu-şi dă interesul, că dacă şi l-ar da, ar face. Cum să le convină oamenilor să meargă la toaletă în fundul curţii şi să se spele la lighean?”.

Citit 842 ori Ultima modificare Duminică, 18 August 2013 15:55

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.