Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
4 comentarii

Chiar dacă a promis că astăzi vom avea un răspuns, Primăria Galaţi încă nu poate spune cu certitudine care este cauza surpării asfaltului pe strada Prelungirea Brăilei, din zona restaurantului Atlantic. Municipalitatea îşi menţine punctul de vedere potrivit căruia cea mai mare probabilitate este că groapa să fi apărut în urma săpării unor şanţuri de către Distrigaz, acum câteva săptămâni. Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei, Mihai Costache, pe Prelungirea Brăilei există trei tronsoane de canalizare şi, până societatea Apă Canal nu le verifică pe toate, nu se poate da un răspuns ferm. „Cei de la Apă Canal au verificat deja două tronsoane şi sunt în regulă. Au secat pe rând câte o ţeavă, au deviat circuitul apei, apoi au trecut la cealaltă”, ne-a precizat purtătorul de cuvânt al Primăriei.

Citit 1224 ori Ultima modificare Marți, 15 Octombrie 2013 18:24

4 comentarii

 • postat de @Claudiu Cosma Miercuri, 16 Octombrie 2013 09:41 5.13.203.*** Link la comentariu
  0
  7

  Claudinho, esti vreun mic she***la apacanal de vii cu explicatiile astea? Chiar vrei sa ma convingi ca nu se fura capace de canalizare,conducte,sine de tramvai,etc? Te intreb atunci de ce prospera centrele alea de achizitii, mult prea numeroase sa poti afirma ca traiesc din fierul vechi ramas prin curtile oamenilor? De ce in cartierele in care duhneste (doar acolo!!!) a dejectii pe timpul verii,apar surpari in timpul iernii? De ce putea ingrozitor asta vara in parcul de la Elice si cum a aparut Falezogaura? Amice,problemele la reteaua de canalizare se pot identifica usor pe timp de vara dupa miros! La problemele cu conductele de apa se intampla ceea ce se intampla mereu pe Aurel Vlaicu,zona crepusculara pt apacanal.E chiar asa greu de recunoscut ca reteaua de canalizare e fie invechita,fie lucrarile facute cu programul ISPA au fost in bataie de joc, cu conducte subdimensionate facute de personal fara o mica idee in domeniu? Si apropos, la toate lucrarile astea care necesita licitatie publica: eu zic ca nu trebuie mers pe pretul cel mai mic oferit de firme, ci ar trebui facut mai intai un studiu cu ce materiale trebuiesc, de care calitate, iar licitatia sa fie facuta la manopera,ca degeaba cumperi hartie igienica reciclabila ca n-o s-o poti folosi ca hartie de imprimanta nu?

  Raportează
 • postat de Emi Miercuri, 16 Octombrie 2013 09:19 81.12.150.*** Link la comentariu
  0
  1

  Si vis -a- vis de Biserica "Sf. Cuvioasa Parascheva" - Cimitirul Catusa, soseaua este surpata, dar au avut grija sa o semnalizeze.

  Raportează
 • postat de Claudiu Cosma Miercuri, 16 Octombrie 2013 08:37 5.13.140.*** Link la comentariu
  7
  2

  @ marius stanica: monsher, nu mai vorbi din cap. Vezi ca apa canal are un site. http://www.apa-canal.ro. acolo e si harta retelei de apa. si de data asta vorbesti ca sa te afli intr-o mare treaba.
  Pe urma, explica-le concetatenilor ca reteaua interna a blocului le apartine. cu toate gaurile din care unii fura apa de la ceilalti. iar daca le cade blocul in cap, le cade pe mina lor.
  Pe urma, citeste mata legislatie si vezi cine da aprobarea centrelor de fier vechi.
  Pe urma, cauta la registrul comertului sa vezi citi au obiect de activitate fierul vechi. si cam ce cifre au avut. cine are dreptul sa ii caute si daca i-au cautat. si daca i-au cautat ce au gasit.
  Replica mai constructiva n-am si cred ca era cazul sa iti atraga atentia cineva sa o lasi mai moale cu discursurile.
  Mai pe scurt: te dai savant pe anonim si esti esenta: habar nu ai despre ce vorbesti dar iti convine sa o faci. Hai, scuti ca ma plicti.

  Raportează
 • postat de Marius Stanica Miercuri, 16 Octombrie 2013 07:51 79.59.136.*** Link la comentariu
  1
  10

  eee.. nu este lamurita... de parca NU STIE TOATA LUMEA de ce se tot surpa !!!

  starea extrem de proasta a canalizarilor, furtul capacelor de canalizare care au dus la infundarea acestora, lipsa totala de gestiune a Apacanal in privinta aceasta, indolenta, incompetenta si idiotenia crasa a celor din Apacanal si Primaria Galati !

  Nivelul de idiotenie care depaseste orice cote normale !!!!!!!

  Adica pamantul se surpa si ei verifica conducte de apa rece, oprind robinete si dand drum la altele, de parca nu stiu ca canalizarile sunt problema.


  Duceti-va domnilor in oras si vedeti CATE CANALIZARI sunt infundate, sau cate se scurg de fapt in pamant !!!!
  si erodeaza solul, de o sa se surpe si blocurile !!
  Si atunci sa vezi PROCESE IMPOTRIVA PRIMARIEI daca blocurile se daraman, cu firme de avocatura de remune care VOR CERE DAUNE IMPOTRIVA PRIMARIEI GALATI, meritate si chiar foarte mari !

  pentru ca in final idiotenia se va plati !
  Si se plateste in continuare, momentan doar strazile se vor repara tot din banii galatenilor pe care idiotii de conducatori galateni nu o sa plateasca din buzunarul propriu, asa cum ar trebui !

  Duceti-va domnilor de la Viata libera prin oras si vedeti canalizari infundate DE ANI DE ZILE unde au crescut deja iarba !!!
  Ce dracu nu le vede nimeni de la Apacanal si Primarie, timp de ani si ani de zile ???

  Niste incompetenti si idioti ! Pentru ca mai ales intr-un oras cu un sol atat de rau precum orasul Galati (nu este de munte, sa stea pe stanca), si care este atat de puternic afectat de ploi, ape, CANALIZAREA SA FIE BUNA ESTE ESENTIALA pentru mentinerea infrastructurii si cladirilor in picioare in acest oras !

  Dar nivelul de prostie, de ignoranta, cum ziceam, trece de orice nivel inimaginabil.

  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.