Audienţă pe scările Prefecturii

Audienţă pe scările Prefecturii
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Cei doi bătrâni care s-au mutat, de vreo săptămână,  pe scările Prefecturii şi afişează pancarta cu „Greva foamei – Jos corupţia din prefectură!” au reuşit, prin determinarea cu care dorm, în păturică, pe scările instituţiei publice, să îl scoată din calmul său englezesc pe subprefectul Paul Florea.

Săptămâna trecută, acesta a ieşit în faţa Prefecturii şi a stat de vorbă cu cei doi bătrâni mai bine de  jumătate de oră. A gesticulat, a ridicat din umeri, a zâmbit blând, ba s-a şi încruntat de vreo două ori, doar-doar i-o convinge pe cei doi să meargă acasă la ei cu tot cu pancartă.

După audienţa insolită de pe scările prefecturii, se pare că noul subprefect nu a avut prea mulţi sorţi de izbândă: cei doi soţi au mai rămas, două zile, la locul faptei. Adică al grevei.

Un lucru nu înţelegem: de ce nu i-a invitat domnul subprefect pe cei doi în biroul său, la o cafeluţă şi a preferat să stea în stradă? Pentru imagine n-am crede, că fotoreporterul nostru s-a nimerit în zonă, nu a stat la pândă…

Citit 969 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.