Se strâng semnături pentru mutarea Talciocului

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

„Am început, în zona Micro 39 – 38 – 40, strângerea de semnături pentru mutarea Talciocului”, a anunţat, la o săptămână de la declanşarea acţiunii, senatorul PD-L Marius Necula, care vrea astfel să-şi îndeplinească această promisiune din campania electorală. După strângerea de semnături, pe baza acestora va fi iniţiată o Hotărâre a Consiliului Local.

Este de observat că această acţiune este o premieră, care poate arăta că nu numai primarul şi - doar uneori - câţiva consilieri locali pot iniţia hotărâri. Necula crede că va găsi de altfel  sprijin la primarul Dumitru Nicolae pentru acest proiect, că edilul  ar putea să mute Talciocul din proprie iniţiativă, mai ales că nu va fi o operaţiune scumpă.

Necula a propus iniţial primarului Galaţiului mutarea Talciocului undeva spre Combinatul Siderurgic, dar acum propune un teren de pe drumul din Bariera Traian spre BILLA, într-un „no man´s land” - o „semilivadă” pe lângă Seromgal.

În locul târgului de vechituri, „sursă inepuizabilă de mizerie, de zgomot şi de teroare pentru cetăţenii de acolo”, ar urma, în viziunea iniţiatorului acţiunii, să se facă o parcare.

Citit 1636 ori Ultima modificare Luni, 30 Noiembrie -0001 02:00

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.