Agenda Primăriei Galaţi în 2014: Fluidizarea traficului pe strada Brăilei

Agenda Primăriei Galaţi în 2014: Fluidizarea traficului pe strada Brăilei
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria a asfaltat strada Brăilei, una dintre cele mai importante artere ale oraşului, iar lucrările, pe segmente, au început pe 8 martie şi s-au finalizat în decembrie, traficul fiind deviat mai multe weekenduri la rând. E drept, se poate spune că osteneala a meritat, deoarece, cu excepţia unor mici valuri greu de explicat, carosabilul arată bine. Primăria chiar se lăuda că stratul de asfalt aplicat de constructor este unul demn de autostradă, având în compoziţie polimeri şi pudră de cauciuc şi este garantat pentru cinci ani, evident dacă nu pocneşte vreo ţeavă pe dedesubtul arterei.

Problema cea mai dificilă a străzii Brăilei o constituie, însă, traficul, care devine adesea sufocant, în special în intersecţia de la Tribunal. Şi tot intersecţia de la Tribunal a constituit, anul trecut, scena unui cumplit accident. O asistentă medicală care aştepta la semafor, pe scuarul ce desparte cele două sensuri ale străzii Brăilei, a fost lovită mortal de un autoturism care a fost acroşat şi proiectat de o altă maşină, al cărei şofer nu s-a asigurat la schimbarea benzii.

Ei bine, pentru ca asemenea drame să nu se mai repete, Primăria a pus la punct un amplu proiect de fluidizare a traficului pe strada Brăilei. Ce anume are în vedere municipalitatea, aflaţi în ediţia de luni a ziarului nostru.

Citit 3037 ori Ultima modificare Duminică, 05 Ianuarie 2014 11:46

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.