Primăria trece la represalii: Cine nu plăteşte amenzile munceşte în folosul comunităţii!

Primăria trece la represalii: Cine nu plăteşte amenzile munceşte în folosul comunităţii!
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Primăria nu glumeşte! A transmis o somaţie publică pentru gălăţenii care refuză să îşi plătească amenzile, pentru că valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale pe care gălăţenii le au faţă de bugetul municipalităţii se ridică la 27,5 milioane de lei.

Conform Primăriei, în topul amenzilor neplătite conduc detaşat cele pentru contravenţii privind operaţiuni pe piaţa de capital şi cele pentru prostituţie. În primul caz, cel mai mare cumul de amenzi neachitate de o singură persoană se ridică la 685.000 lei, sancţiuni aplicate de Comisia Naţională de Valori Mobiliare. În al doilea caz, se ridică la cel mai mare cumul înregistrat de o singură contravenientă ajunge la 213.844 lei. Alte patru persoane amendate pentru prostituţie datorează bugetului local, în total, 722.243 lei!

Până în momentul de faţă, Primăria Galaţi a obţinut în justiţie 998 de mandate de executare muncă în folosul comunităţii în cazul debitorilor care nu au venituri sau bunuri ce pot fi executate. În cazul datornicilor care au venituri sau bunuri executabile, se vor înfiinţa popriri şi sechestre.

 

Citit 2380 ori Ultima modificare Joi, 23 Ianuarie 2014 22:09

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.