Băleni-Cudalbi, singurul drum judeţean „cu probleme", conform anunţului oficial
Foto: Foto: Liviu Ghinea

Băleni-Cudalbi, singurul drum judeţean „cu probleme", conform anunţului oficial
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Dorin Otrocol, prefectul judeţului Galaţi, a anunţat, ieri, că pe un singur drum judeţean mai existau probleme din punct de vedere al traficului rutier. Este vorba despre Băleni-Cudalbi, acolo unde, potrivit reprezentantului Guvernului în teritoriu, luni, în jurul prânzului, utilajele de deszăpezire acţionau pentru deblocarea arterei rutiere. „Acolo se acţionează din două direcţii, cu freză dinspre Băleni şi cu două încărcătoare dinspre Cudalbi. Înainte de a intra noi în această discuţie, deja utilajele se vedeau, asta înseamnă că erau la câteva sute de metri. Această înaintare, chiar şi cu frezele, s-a făcut extrem de greu, pentru că în foarte multe locuri zăpada a depăşit doi metri, iar frezele, deşi de mare putere, înaintau cu 300 de metri pe oră”, a precizat prefectul de Galaţi.

Citit 980 ori Ultima modificare Luni, 03 Februarie 2014 20:20

3 comentarii

 • postat de schela
  Marți, 04 Februarie 2014 21:38
  109.102.128.***
  Situatia grava de la Schela, ramasa o saptamana izolata, este razbunarea sefilor PSD din judet ( Saghian in special!) pe oamenii din Schela pentru ca nu l-au votat pe fratele fostului primar Barceanu la alegerile din 2012. Saghian l-a exclus din PSD (complet pe nedrept!) pe Petrea , actualul primar, iar acesta a candidat din partea altui partid si a castigat (la mustata, este adevarat). De atunci, Schela a fost total defavorizata de Consiliul Judetean Galati, la ordinul lui Saghian! Aceasta este realitatea cruda! Oameni din Schela luati aminte si actionati in consecinta! Iar Otrocol, intra in acest joc tot la ordinul lui Saghian!
  0
  0
  Raportează
 • postat de rrom din toflea
  Marți, 04 Februarie 2014 10:38
  5.13.210.***
  otrocol sigur este dezinformat de catre cei care trebuie sa dezapezeasca judetul, pentru ca brahasesti - tepu e inchis de 2 saptamani, si maisnile cu paine si posta ocolesc pe la gohor ca sa aduca provizii in brahasesti !!!
  0
  2
  Raportează
 • postat de tufa.iepure
  Marți, 04 Februarie 2014 08:11
  109.166.130.***
  un mincinos. noroc de cei cu eolienele.
  0
  3
  Raportează

Nu se mai pot comenta articolele mai vechi de 30 zile.